17 éves vagyok (3 hónap és 18), és jelenleg 155 cm. Légiutas-kísérőként lehet még esélyem? Emirates 212, Etihadnél 210-et kell elérni lábujjhegyen állva, kinyújtott karokkal. Lehetséges?
Nem ment. Kicsit felidegesítettem magam, mivel 205 korül volt a kezem.
Lehet-e még esélyem a növésre? Anyukám 165, apukám 180 körül van, pár év alatt még nőhetek 2-3-4 centit? (Mert Emirates és Etihad is 21 éves kortól van)
Más légitársaságokat is néztem, de ott is minimum 157-től lehet jelentkezni...
Viszont hallottam már hogy nem lehetetlen ezzel magassággal sem elérni a 210-et, legalábbis hallottam már pár 160 alatti személyről akinek SIMÁN ment...de gondolom ez sok mindenttől függ. Szerintetek nyújtás, vagy gyakorlás segíthet?
Nem akarlak elkeseriteni, de majdnem 18 evesen mar szinte kizart, hogy noj mondjuk 3-4 centit. En pl 17 eves korom ota nem nottem. 161 cm vagyok.
35/N
Az az 5 cm nem olyan sok. Biztos van olyan gyakorlat amivel nyújthatod a karod, de alternativa lehet h megtanulsz ilyen balerina labujjhegyen allast de ha valahogy megtanulod kiforditani a vállad (mint az ilyen gumiembereknek) bar azt ketlem. Meg csinaltatsz/növeszted a körmöd. Előtte menj el egy masszazsra az is segít szerintem. Ne add fel.
üdv, egy 173 cm magas lány (bárcsak cserelhetnenk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!