Ilyen adottságokkal lehetek légiutaskísérő?
18 éves vagyok, idén nyáron már 19
162 cm magas vagyok, és olyan 54-56kg körülbelül. Gyerekkorom óta teniszezek, mindigis sokat sportoltam. Elég fiatalon elkezdtem dolgozni a családi vállalkozásunkban eladóként, tehát van tapasztalatom abban hogy mindig mosolyogjak, kedves legyek a vásárlókkal, konfliktuskezelésben is rengeteg tapasztalatom van. Mivel ott 14 órát kellett dolgoznom szúnet nélkül, úgy gondolom kijelenthetem hogy strapabíró is vagyok.
A nyelvtanulás a sportok mellett a másik erősségem, jelenleg 4 nyelven beszélek, ezek közt van az angol és német. Nagyon hamar tanulok.
Ami miatt kissé aggódom hogy habár minden adottságom megvan ahoz hogy sikeres légiutaskísérő lehessek, jelenleg esti tagozaton tanulok, idén fogok érettségizni. Nem tudom ez mennyire negativum az állásinterjún, mennyire rontja az esélyeimet, mert nyilván jelentkeznek mellettem egyetemet végzett emberek is. Ebben a szakmában ezt mennyire nézik? Tudom, hogy nem kell hozzá, mert ők "képeznek ki" de mennyire vannak fölényben azok akik egyetemen végeztek? Én ezáltal hátrányba kerülhetek?
Az utolsó kérdésem hogy leginkább az arab légitársaságok érdekelnek mint a Qatar,Emirates stb. Ezek közül melyik a legjobb a dolgozókra nézve? És ez azt jelentené hogy oda kell költöznöm? És mennyi esélyem van arra hogy egyből ott dolgozhassak? Vagy előbb kisebb társaságnál kéne kezdenem, es csak utána oda jelentkezni? Jómagam is muszlim családból származom, tehát abszolút nem idegen számomra a kultúra sem.
Köszönöm a válaszokat előre is!! :)
Legalább 21 éves életkor, a csatlakozás időpontjában
• Arm megközelíthető 212 cm állva lábujjhegyre
• minimális magassága 160 cm
• Középiskola végzős (12. évfolyam)
• Folyékony angol (írásbeli és szóbeli)
• Nem látható tetoválás, míg Emírségek Cabin Crew egységes (kozmetikai és kötszer burkolatok nem megengedett)
• Fizikailag fit, hogy megfeleljen az Emirates Cabin Crew követelmények
Még fiatal vagy, nem nagyon fognak beválogatni sehová sem, emellé alacsony is vagy, tehát eléred a limitet, de általában annyi jelentkezőjük van, hogy sosem választanak alacsonyakat.
Én 19 évesen mentem végig a WizzAir interjúin, és végül azért utasítottak el, mert fiatal vagyok. Akik alacsonyak voltak, azokat pedig az első pár körben ki is szórták.
De ez légitársaság függő.
Ismerek 155cm-est is személyesen. a magyaron kívül 2 nyelven beszél. Az Etihadnél van. Ajánlom.
Én sokat utazom és láttam már picikéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!