Az ülés alatti tárolóba mekkora csomag fér?
Figyelt kérdés
Minden sorban van ilyen rekesz?
Befér a kisbőrönd vagy csak egy laptoptáska?
2017. jún. 14. 18:22
1/12 anonim válasza:
Az ülés alá beférnek az általad kérdezett dolgok.
De nyugi, lesznek sztyuvik a vonaton, ők majd segítenek.
2/12 anonim válasza:
Bicikliülésre, autóülésre, vagy repülőgép ülésre gondolsz? Mert mindnél más a helyzet.
3/12 A kérdező kommentje:
Vajon mekyik kategóriában tettem fel?
2017. jún. 14. 20:13
4/12 anonim válasza:
Az ülés alá csak egy kisméretű csomag, kicsi hátizsák fér be, bőrönd nem.
5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 4-es!
2017. jún. 14. 21:09
6/12 anonim válasza:
Minden ülés alatt van, de te az előtted ülő alá teszed be a csomagod.
7/12 anonim válasza:
Legutóbb én is az ülés alá tettem a wizz méretű hátizsákomat, a lábam már alig fért el, pedig alacsony vagyok. Szóval elférne a kisbőrönd, de akkor a lábadat már nem tudnád hova tenni, főleg, ha magasabb vagy.
8/12 anonim válasza:
Ha arra gondolsz, hogy az ülés alatt van egy életmentő csomag, maga az ülés szűk, az előtted lévő pedig akkora távolságban van, hogy hosszabb lábbal alig férsz (csak kényelmetlenül), akkor könnyű kitalálni, mi fér el. Nagyjából egy autóstáska méretű holmi, egy lapos dosszié forma és hasonlók, ha rendesen ülni is akarsz.
9/12 A kérdező kommentje:
8, máris újat tudtam meg. Nem tudtam, hogy az életmentő csomag ott lesz.
Mivel első utam lesz, igazán érthető.
Egyébként 160 alatt vagyok, úgyhogy még egy gyerekágyban is elférek, nem zavar a szűkös lábtér. ;)
2017. jún. 15. 09:53
10/12 anonim válasza:
Nyugi, zavarni fog... Pláne, ha a csomagot is odateszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!