Valaki utazott már úgy repülőn, hogy nagyrészt üres volt minden szék?
Ljubljanába utaztam úgy, hogy 7-en utaztunk a 33 személyes gépen. MALÉV járat volt, amin a Carpathian Airlines Saab SF-340-es repülőgépe repült. Szerettem ezen a gépen utazni.
Egy kollégám a szépemlékű MALÉV első Lyon-i járatán utazott, ahol 4-en ültek a gépen, talán Fokker-70-es volt.
Amikor megalakult a Wizzair szinte az első járatok egyikén utaztam. Nagyon kevesen voltunk, már nem emlékszem pontosan mennyien, de végül a párom átült mögém, hogy mind a ketten ablaknál üljünk. Az egész sor nálam és nála is tök üres volt.
Tavaly utaztam AirBerlinnel, Ausztráliából jöttem AbuDhabin és Berlinen keresztül. Az utolsó úton nagyon kevesen voltunk, és mivel 20 órája utaztam kihasználtam, hogy üres a sor. Lefeküdtem aludni, erre bemondták, hogy ha szeretnénk igénybe venni az üres székeket az 10 Euro/ szék. Szerintem ez irtó gáz, soha ilyen nem fordult elő velem.
"A Belavia Minszk-Budapest járatának heten voltunk utasok egyszer."
Emlékszel, mivel utaztatok? Jak-40? An-26?
2016 februárban. KLM-el New York - Amszterdam : a négyes ülésen Csak ketten voltunk. Visszafelé Amszterdam-New York: Az egész négyes soron csak én ültem. Így le is tudtam feküdni. Azt figyeltem meg, hogy a hétköznapi járatokon több az üres hely, mint a pénteki vagy hétvégi járatokon.
Régen, amikor még volt Malév, rengetegszer volt üres a new york-i járat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!