Teljesen ures ugyan nem volt, de jutott nekem egy egesz sor:) meg apam meselte, hogy anno a Malevnal volt parszor, hogy a 4-5 stewardessre jutott kb.10 utas.
2017. jan. 6. 00:22
3/18 anonim válasza:
En most szeptemberbe mentem Toronto-Los Angeles uton 200 szemelyes gepen 12-en voltunk.
2017. jan. 6. 00:27
4/18 anonim válasza:
Valamelyik magyar utazó említette a blogjában, hogy egyedül ült egyszer az egész gépen mint utas...
2017. jan. 6. 00:46
5/18 anonim válasza:
Melyik légitársasággal mész? Ryanair, Wizzair?
2017. jan. 6. 00:52
6/18 anonim válasza:
Amikor én utaztam, szinte mindig teljesen tele volt az egész gép. Egyszer előfordult viszont, hogy a mellettem ülő kt helyen nem ült senki. De a gép akkor is szinte tele volt, azt leszámítva.
2017. jan. 6. 02:31
7/18 anonim válasza:
Épp fordítva: A London-New York járaton akkora szerencsém volt, hogy az egész gép fullra tele volt, kivéve egy helyet: pont mellettem.
Azért nem volt mindegy ilyen hosszú úton, hogy jobban tudok mozogni/pakolni, használhattam azt a takarót is (majd' megfagytam... Jó tanács tengerentúlra utazóknak: öltözz fel még nyáron is!! Egy jégverem a gép...)
2017. jan. 6. 07:13
8/18 anonim válasza:
Ilyen rövidtávú, népszerű útvonalakon nem hiszem hogy nagyon előfordulna üres gép. Nekem egyszer sikerült kifogni egy nagyobb madarat, ami a végállomás előtt még leszállt, és akkor a többség kiszállt, így lehettünk kb. 10-20-an egy 300 férőhelyes gépen.
2017. jan. 6. 07:43
9/18 A kérdező kommentje:
A ryanair társasággal megyek.
És bocsánat de elirtam a dátumot nem február 18 hanem JANUÁR
2017. jan. 6. 08:01
10/18 anonim válasza:
Nekem volt már mindenféle, volt, hogy totál tele volt, volt, hogy átültettek a gép hátuljába, mert a gép fele üres volt, nekem is volt olyan, hogy egy egész sor jutott rám. Az jó volt, mert tengerentúlra mentem és le tudtam feküdni :)
Szerintem egyébként csak azért van még sok hely, mert sokan az utazás előtti napon csinálják meg az online becsekkolást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!