Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Egyedül repülni átszállással? USA

Ibi86 kérdése:

Egyedül repülni átszállással? USA

Figyelt kérdés

Tudom, sokan tettek már fel hasonló kérdést, de most én is egy fontos döntés előtt állok, be merjem-e vállalni az utat vagy sem? Egy esküvő miatt 6 nappal később tudnék csatlakozni egy társasághoz, akik Amerikába utaznak.

Mivel nem egyszerre megyünk, visszafele sem tudunk egy járattal jönni, ezért oda-vissza egyedül repülnék. Odafele Los Angelesbe mennék bécsi átszállással (2 óra az átszállási idő), visszafele Hawaiiról jönnék LA és torontoi átszállással (3-3 óra).

Austrian és United Airlines.

Még sosem repültem egyedül, átszállással pedig egyáltalán. Sajnos nem beszélek túl jól angolul, bár addig mindenképp el fogok menni nyelvtanárhoz, de így is nagyon izgulok.

Könnyen megtalálom a megfelelő járatokat? Ti bevállalnátok a helyemben? :)

2017. jan. 2. 13:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Reges regen, 15evesen utaztam egyedul az USAba (Phoenixbe) frankfurti atszallassal. Nemhogy angolul de meg nemetul se tudtam akkor. Mar a 'magyar' gepen osszebratyiztam magyarokkal, kideritettem ki utazik ugyanarra amerre en, igy az atszallasnal es az erkezesnel a bevandorlasi tiszttel valo beszelgetesnel is segitett az illeto.

Anyukam idos koraban jott el egyedul meglatogatni BUD-LAX, svajci atszallassal, zero angol tudassal. Mikor eloszor jott, a bev.tiszt beszelgetni akart vele, o csak annyit tudott mondani, hogy 'no inglis', ugyhogy keritettek valakit, aki beszel magyarul/angolul es segitett forditani.

Nyugi, nem lesz semmi gond! Persze hogy vallald be! Jo utat!

2017. jan. 3. 21:40
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Igen, sajnos nem vagyok tapasztalt ilyen téren, de már be is fizettem az útra, úgyhogy ami késik, nem múlik, menni fog ez is :)

Csak hát először mindig izgul az ember :)

2017. jan. 9. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!