Mire számíthatok ha Miamiba repülők látogatóba, Londoni átszállással egyedül és először!?
A kérdés első részére itt keress címszó szerint, gondolom az átszállás és ilyenek érdekelnek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__repules-repulojegyek
A másik részére meg itt:
az hogy mit kérdeznek, nagyban függ attól, hogy milyen vízummal mész ki, meg attól, hogy milyen embert fogsz ki, aki kikérdez.
a kormány nemrég hirdette meg, hogy alaposabb kivizsgálást végeznek mindenkin, aki az országba lép. nemtudom, ez meddig tart.
Felszállsz Pesten, leszállsz Londonban, mész a "Transfer/Flight Connections" felirat felé, és felszállsz a másik gépre.
Ha ugyanaz a légitársaság, akkor egy beszállókártyát kapsz, rajta a két úttal. A csomagod "magától átszáll", azzal nem kell foglalkoznod.
Sok mindentől függ, hogy mennyit kérdezősködnek. Persze mindenkinek leveszik az ujjlenyomatát, meg szkennelik a szemét.
Megkérdezik, hogy mi a látogatásod célja, meddig maradsz, kinél fogsz lakni, hoztál-e be illegális cuccot, ilyenek.
Mikor először mentem, kicsit tovább tartott, de mióta évente többször járok, már nem is kérdeznek semmit. Látják, hogy mondjuk 15-ször voltam, egyszer sem robbantottam fel semmit, tehát valószínűleg ezúttal sem fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!