Május hatodikán 10/30-as géppel repülök Bécsből CLEVALENDIG, Washingtoni átszállással. Egyedül megyek, nem beszélek (német-angolt). Csatlakozhatnék valakihez segítségért? Nagyon megköszönném!
Jaja, én már kérdeztem is hogy mi a csudát képzel aki ilyet postáz, emélkszem.
Feltételezem rokonlátogatóba mész Cleveland-be (azért leírni csak kéne tudni) gondoskodjál arról hogy [link] egy ilyesféle level legyen veled (ez kanadai mert én is Kanadában élek, így ezt könnyebb volt megtalálni, de a lényege ua.)
Május 6-ig hátra van pontosan 3 hét. Ez az idő bőven elég arra, hogy megtanulj angolul annyira ami ehhez kell. Ehhez igazából 3 nap is elég lehet, nemhogy 3 hét. :) Pár szót kellene megtanulnod, hogy értsd mi van kiírva a reptéren illetve esetleg egy-két mondatot, amivel útbaigazítást kérhetsz az átszálláskor.
Tulajdonképp meg se kell tanulni, akár kiírhatod egy papírra is. Egy szótárral felszerelkezve plusz mutogatva is lehet kommunikálni egész hatékonyan. Meg amúgy se olyan nagy gond egy átszállás. Szóval ha ne aggódj ezen. Ha nem megy, az úgyse amiatt lesz, mert nem tudsz angolul. Megoldották már ezt a gondot elég sokan angol tudás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!