Miért nagyobb a forgalma a bécsi repülőtérnek mint a budapestinek?
Figyelt kérdés
Mármint, az oké, hogy nagyobb, de több mint dupla annyi az éves utasforgalma. Bécsnek: 22 millió, Bpnek: 10 millió. Miért van ez? Lehetne valahogy növelni a Ferihegy utasforgalmát?2016. dec. 26. 20:12
11/13 anonim válasza:
pedig szégyenkezni kellene mert ilyen ótvar reptér nincs még egy és én ha tehetem akkor inkább Bécsből indulok. Volt olyan hogy este értünk a reptérre télen, leülni nem lehetett mert tele volt hajléktalanokkal, mindenhol borosüvegekkel, a padlón kiömlött borral (másra nem is merek gondolni). Normális országokban be sem mehetsz a reptérre ha nincs jegyed pl India, megvan hány órával előbb mehetsz be hiába van jegyed, Indonéziában csak akkor léphetsz be a reptérre ha érvényes jegyed van. Itt meg minden csavargót beengednek melegedni.
12/13 A kérdező kommentje:
A Ferihegyi út miatt lehetne szégyenkezni, de azért mert be lehet menni egy reptérre, azért nem hiszem, hogy kéne:D
2016. dec. 30. 20:32
13/13 anonim válasza:
olvasd el mit irtam, tele volt budos hajlektalanokkal, a szekek alatt folyt a bor vagy hugy. szerinted ezt meg kellene engedni egy nemhetkozi repteren? millio repteren megfordultam a vilagban sehol de sehol nem csinaltak hajlektalan szallot a repuloterbol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!