2 centiméterrel nagyobb a kézipoggyászom a megengedettnél. Szerintetek gond lehet?
ÁÁÁáááá, nem lesz baj, menj csak nyugodtan. :)
Rengeteg olyan szellemi nyomorékot ismerek, akit szrrá büjntettek teljes joggal, mert csak két centivel volt nagyobb a csomagja.
Bár pár tisztázó kérdést föltennék. Elfogadtad, hogy adott mérettel utazol?
Szerintem elfogadtad. Ha a telefontársaságodnak azt írod, csak 20 másodperccel szeretnél többet telefonálni, mint amennyiért fizettél, ők mit mondanának?
A főnököd mit mondana, ha csak pár ezer forinttal akarsz több pénzt leakasztani róla, mint amilyen papírod van.
MIÉRT IS VAGY ITT? MI A KÉRDÉSED??????????
Azért tettem fel a kérdést, mert ismerek olyat, akinek 5 centivel volt nagyobb a kézipoggyásza, és nem büntették meg.
Utolsó, neked mi bajod? Menstruálsz?
A Ryanairnel az utobbi idoben valoban kevesebbet szarakodnak a mericskelessel, keretbe dobalassal, mint a barbirozsaszin tarsnal, de azert az ordog sohasem alszik. Es mar bocs, de tudatosan tullepni a merethatart nagyon gaz dolog es tipikus peldaja az "en nem tartom be a szabalyt, de felhaborodok, ha rajtam szamonkerik"-hozzaallasnak. Ha 20 cm van megszabva az ingyenes pogyonak, akkor annyi van es kesz. Most gondolj bele, ha 150 ember gondolkodik igy, az mar 300 cm plusz.
Inkabb menjel kisebb boronddel vagy hatizsakkal.
Veszek egy másik bőröndöt,és akkor nincs is miröl beszélni :)
Köszönöm az őszinteseget! De ha úgy vesszük, még jó,hogy rákérdeztem. Lett volna pislogas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!