Miért nagyobb a forgalma a bécsi repülőtérnek mint a budapestinek?
Figyelt kérdés
Mármint, az oké, hogy nagyobb, de több mint dupla annyi az éves utasforgalma. Bécsnek: 22 millió, Bpnek: 10 millió. Miért van ez? Lehetne valahogy növelni a Ferihegy utasforgalmát?2016. dec. 26. 20:12
1/13 anonim válasza:
Bécsnek és környékének jóval jobb a fizetőképessége mint Bp és környékének. Az osztrák egy átlag fizuból simán elmegy évi 2-3x nyaralni, utazni.
2/13 anonim válasza:
Mert Bécsben egy átlagos keresetű ember elmehet repülővel nyaralni, Budapesten nem.
3/13 anonim válasza:
Előzőekhez még annyit, hogy sokáig a kommunizmus alatt kevesebbet mehettünk külföldre, így Bécs lett a közép-európai nagy reptér.
4/13 anonim válasza:
Bécsböl sokkal több járat indul. Többek között az USA-ba is. Nekünk már az sincs.
5/13 anonim válasza:
Bécs fontos tranzitrepülőtér is. Az Austrian Airlines nagyon sok balkáni és kelet-európai célpontra repül, ahova bécsi átszállással mennek Nyugat-Európából.
Amióta megszűnt a Malév, Budapesten jelentősen visszaesett az átszálló forgalom.
6/13 anonim válasza:
Így van,ahogy előttem írták akiket 100 %- os hasznosra értékelték. Sok magyar,és szlovák is a Bécsi reptérről indul útnak, vagy mert olcsóbb, vagy egyszerűen Budapestről nem indul oda járat, ahová menni szeretnének.Meg sokan Bécsben szállnak át, hogy továbbutazzanak.
7/13 anonim válasza:
Becsbol sokkal tobb normalis jarat indul nem csak a prolikat fuvarozo fapadosok. Budapestrol rengeteg helyre el sem lehet jutni vagy csak atszalassal.
8/13 ZoltanAnglia válasza:
3 evvel ezelott az apro afrikai orszagban Gambiaban jartam. Meg ott is nagyobb volt a forgalom es szebb a repter. Persze nem a helyiek utaztak, hanem a turistak oda.Milyen ok kesztet arra, hogy szeretned a pesti repuloter forgalmat novelned? Esetleg resvenyese vagy?
9/13 A kérdező kommentje:
egy 16 éves gimnazista vagyok akit érdekel pár dolog és mivel a retek iskolában nem kapok a kérdéseimre választ, gondoltam megkérdezem itt:D
egyébként szerintem egyáltalán nem csúnya a pesti reptér. eddig volt szerencsém megismerkedni az ankaraival, az isztambulival és a brüsszelivel. nem éreztem hogy szégyenkeznem kéne a repterünk miatt.
2016. dec. 29. 22:04
10/13 anonim válasza:
Szerintem se csúnya, mondjuk az isztambulihoz képest olyan kis barátságos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!