Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ryanair poggyász?

Ryanair poggyász?

Figyelt kérdés
Tehát Európán belül utazok el, vettem egy 20kg-os poggyászt, és akkor gondolom ugyanúgy bele tartozik az ingyenes kézipoggyász. Javítsatok ki, ha nem. És azt olvastam, hogy egy rendes kézipoggyász(kis bőrönd) mellé lehet egy kisebb női táskát vagy laptop táskát vinni. Ez így van?

2016. dec. 18. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Bízz a szövegértelmezési képességeidben nyugodtan.
2016. dec. 18. 12:58
 2/4 anonim ***** válasza:
67%

Valami oka egészen biztosan van, hogy a Ryanair oldalán is van egy Gyakori kérdések fül, azon belül egy poggyász megnevezésű fiók. Abban egy csomó betű:

[link]

2016. dec. 18. 14:20
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

ez nagyon változó, még a ckeck ines csajtól is függ h éppen beenged-e egy plusz laptopot pl. nekem volt már ilyen meg amolyan esetem is k gáz tud lenni ...

szal ez meglepetés-játék, csak ott derül ki

2016. dec. 18. 14:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, a kézipoggyász és a kistáska benne van az alapárban. A feladandó pluszban jön, amiért külön fizettél.
2016. dec. 18. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!