A kézipoggyászként engedélyezett 8 kg súlyhatár betartását mindenkinél szigorúan ellenőrzik, vagy csak szúrópróbaszerűen?
Nem írtad melyik légitársaságról lenne szó, de a wizzairről mindenhol azt lehet olvasni, hogy nagoyn szigorúak (legalábbis a Ferihegyen)
Én Ryanairrel szoktam repülni, még sose nézték és másnak se, pedig nem 1 ember vonszol maga után látványosan hatalmas bőröndöt. Legutóbb láttam egy nőt, hatalmas túrahátizsák, róla lógott millió cucc (cipő, hálózsák, evőeszközök :D ) és még egy közepes méretű bőrönd is volt nála. Pár percig próbálták többen bepréselni valahova, aztán megbeszélték, hogy ami nem fér ide beteszik a rakodótérbe és majd otthon átveszi :D
Egyébként ha pl tényleg csak fél kg tuti ki tudsz valamit gyorsan szedni belőle és átrakod a zsebedbe, aztán amíg vársz a beszállásra vissza is lehet pakolni.
Swiss. Ha nagy alakú a csomag, lemérik. A checkinben is meg szokták kérni az utasokat, hogy tegyék fel a kézipoggyászt a mérlegre, de a kapuban a sizer is mérleges, tehát ha azt mondják, bele kell rakni, még ha bele is fér, kb 9,5 kilótól elveszik (ingyen leküldik a raktérbe)
Egy repteres :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!