Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Koppenhága 16 ezerért?

Koppenhága 16 ezerért?

Figyelt kérdés
Akik többet utaznak Ryanairrel Budapest és Koppenhága között, azok szerint milyen ez az ár júniusra? Lesz olcsóbb? vagy érdemes megvenni?

2016. nov. 29. 20:55
 1/7 anonim válasza:
91%

Bár én a kérdésedre nem tudok választ adni, de egy hónap múlva repülök Koppenhágába én is, és én úgy megyek hogy Pestről Malmö-be (svédország) onnan pedig közvetlen busszal Koppenhágába. A reptéren szállok fel a buszra, és Koppenhágába tesz le egyből. Én így 10 ezret spóroltam épp :) Ha esetleg addig megemelnék, és bevállalnál egy órás buszt és tudnál vele sórolni,szólj és elküldöm a buszt:)

ha feleslegesen írtamakkor pedig bocsi :D

2016. nov. 29. 23:08
 2/7 anonim válasza:
Most mentem fel Ryanair oldalára, beírtam a június közepét, de van egy halom jegy 8-9 ezrért is,azért viszont nagyon jó! ( poggyász nélkül)
2016. nov. 29. 23:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

A Ryanairnél most a január-február az akciós időszak, ez azt jelenti, hogy a nyári jegyeket kirakták viszonylag magas áron, akinek kell, az meg viheti.

Idén nyáron is voltak 8000 Ft-os Koppenhágák, de a jegyár nagyon függ attól, hogy mikorra nézed. Június végétől, illetve hétvégére nem feltétlenül lesz olcsóbb, egyébként valószínű picit megy még lejjebb az ár.

Akkor vedd meg, amikor szerinted olcsó.

2016. nov. 30. 08:54
 4/7 A kérdező kommentje:

Oda-vissza ertettem a 16 ezret :) es ha jol tudom ebben benne van egy kezipoggyasz is.

Koszi a Malmo-s otletet is, ranezek arra is.

2016. nov. 30. 12:40
 5/7 anonim válasza:
100%
Neptunbus a neve,bár megnéztem a júniusi még nincs fent. Én most rendletem meg 1 hete, és egy hónap múlva megyek(karácsonyi időszak),így lett nekem 4 ezer. :)
2016. nov. 30. 19:00
 6/7 anonim válasza:
Szerintem érdemes várni még vele!
2017. jan. 3. 00:58
 7/7 A kérdező kommentje:
Végül 14 ezerért megvettem. Május végére.
2017. jan. 5. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!