Koppenhága 16 ezerért?
Bár én a kérdésedre nem tudok választ adni, de egy hónap múlva repülök Koppenhágába én is, és én úgy megyek hogy Pestről Malmö-be (svédország) onnan pedig közvetlen busszal Koppenhágába. A reptéren szállok fel a buszra, és Koppenhágába tesz le egyből. Én így 10 ezret spóroltam épp :) Ha esetleg addig megemelnék, és bevállalnál egy órás buszt és tudnál vele sórolni,szólj és elküldöm a buszt:)
ha feleslegesen írtamakkor pedig bocsi :D
A Ryanairnél most a január-február az akciós időszak, ez azt jelenti, hogy a nyári jegyeket kirakták viszonylag magas áron, akinek kell, az meg viheti.
Idén nyáron is voltak 8000 Ft-os Koppenhágák, de a jegyár nagyon függ attól, hogy mikorra nézed. Június végétől, illetve hétvégére nem feltétlenül lesz olcsóbb, egyébként valószínű picit megy még lejjebb az ár.
Akkor vedd meg, amikor szerinted olcsó.
Oda-vissza ertettem a 16 ezret :) es ha jol tudom ebben benne van egy kezipoggyasz is.
Koszi a Malmo-s otletet is, ranezek arra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!