Névelírásból probléma lehet?
Figyelt kérdés
Véletlenül rosszul irtuk be a nevet a foglaláskor. Terhes helyett Trehes-t irtunk. Lesz-e probléma belőle a beszálláskor? Wizz air-en foglaltunk.2016. nov. 16. 21:41
1/6 anonim válasza:
Nem valószínű, de ezt ingyen kijavítják. Én kijavíttatnám, biztos, ami biztos.
2/6 A kérdező kommentje:
A Wizz air oldalon a névváltoztatás pénzbe kerül és nem is kevésbe.
2016. nov. 16. 22:32
3/6 anonim válasza:
Csakhogy ez nem névváltoztatás, hanem egy elütés kijavítása.
Telefonon hívd fel őket!
4/6 anonim válasza:
wizzairnél dolgoztam(nem kevés anyázásnak voltam fültanúja a reptéren névcsere miatt...). egy betű felcseréléséből nem lesz gond, de ha felhívod őket utazás előtt és jelzed a hibát akkor biztosan minden rendben kell legyen.
5/6 anonim válasza:
Velünk is megtörtént. Mi felhívtuk a légitársaságot, hogy nehogy gond legyen. Ciki lett volna, ha ezért nem tudunk elutazni, na meg nekünk egy több százezres jegynél történt ez. Szóval nem volt mindegy.
Ingyen kijavították. Hiszen ahogy írták, ez nem névváltoztatásnak számít.
6/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a segítségeket! :D
2016. nov. 17. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!