Foglalási probléma? Törlik a jegyet?
Sziasztok! Pár napja, a tripsta.com-on foglaltam egy Turkish Airlines jegyet. Minden rendben ment, átutaltam a pénzt, megkaptam egy emailt a foglalás visszaigazolásával, majd egy másik emailben megkaptam az elektronikus jegyemet is. Eddig minden rendben, aznap be is léptem a foglalásba, oké volt.
Ez 4 napja volt. Ezután ma, kíváncsiságból be akartam lépni a foglalásomban, és ezt láttam: "Last day for issuing your ticket.". Utána laptopról is megnéztem, nem láttam a foglalást, csak annyit röviden, hogy "Online felületen nem lehet fizetni, keresse fel a Turkish Airlines ügyfélszolgálatát vagy jegyárusító irodáit stb.".
Ezután valamiért pár perccel később, megint beléptem, akkor már újra a normális foglalást láttam, szó nem volt az előbbi képernyőről. Ott a jegy status-a "confirmed" volt, mint eddig.
Most ebben valaki tud nekem segíteni, hogy aggódjak vagy sem? Vagy mégis mi az ördög ez? Mi ez az "issuing the ticket"???
Lehet, hogy valami informatikai gond volt, amikor azt írta.
Én nem aggódnék.
Egyetlen dolgot kellene tenned, a checkmytrip oldalán, vagy a Turkish oldalán ellenőrizned a foglalásod állapotát.
Ha ezeken rendben van, akkor fölösleges a telefonálgatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!