Ryanairnél online repülőjegyet vásároltam. Másnap módosítottam a foglalás időpontját. A két foglalási díj különbözete helyett mindkét foglalás árát levonták a kártyámról. Hogyan tudom a különbözetet visszakapni? Budapesti elérhetőséget hol találok?
A repülőjegy többnyire olyan, mint a mozijegy. Te adott áron megveszed, és mehetsz, a másik fél meg azt vállalja, hogy amikor mennél akkor leülhetsz.
Ha nem akkor mész, kitalálod hogy neked nem jó, a mozisok is joggal kérnek másik díjat, és a légitársaságok is.
Csak te tudod, mit machináltál amikor a dolgodat végezted.
Elég valószínűnek tartom, hogy amikor a számlaszámodat megadtad, ott volt az összeg amibe a dolog került.
Az is le volt írva, mit miért vonnak le.
Elolvasnánk mi is hidd el, de nem láttuk azt a képernyőt.
Még az is lehet, hogy jobban jártál azzal, hogy a másik jegy árát is felszámolta, mintha módosítanál - ugyanis ahogy néztem, a módosítás díja 10 ezertől 20 ezerig változik, idénytől és járattól függően. Pl. ha az első jegy mondjuk 5 ezer ft és a 2.-ik (az elvileg módosított) 7 ezer, akkor lehet, simán jobb, mert a két jegy együtt még mindig csak 12 ezer, a módosítás meg lehet 20 ezer is.
Nem. Csak a kulonbozet lett levonva. Az osszeg az emailben a pillanatnyi foglalas teljes osszege.
Nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!