600ft-os repülőjegy, minden benne van?
Figyelt kérdés
Múltkor a Ryanair akciója keretében sikerült 626 ft-ért repjegyet vennem Németországba... Kérdés, hogy ebben már minden benne van? Kézipoggyászom lesz csak, ülést nem foglalok, ezeket az extrákat tudom. Ennyi csak?2016. nov. 7. 18:16
1/11 anonim válasza:
Mi tudjuk, hogy te milyen szerződést kötöttél...?
2/11 anonim válasza:
Annyira szánalmasak már ezek a kérdések,ahol az emberek rákattintanak minden szarra,majd ide jönnek érdeklődni,hogy akkor most mi merre hány méter.......
3/11 anonim válasza:
Minden benne van amit kérdeztél, elvisznek annyiért.
4/11 anonim válasza:
Igen, valóban elvisznek annyiért A-ból B-be extrák nélkül.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem pont arra való ez az oldal?
2016. nov. 7. 23:50
6/11 anonim válasza:
Szóval neked a világon semmi problémád nincs azzal, hogy még ennyire sem tudsz magadtól rájönni, mint amit kérdezel?
7/11 anonim válasza:
Nyilván ahhoz is ész kell, hogy valaki felfogja, mennyire nem tud semmit. Mindig a buta ember hiszi magáról, hogy okos.
8/11 A kérdező kommentje:
Hahah, annyira jófejek vagytok, hogy hihetetlen. Így kérdezzen meg itt bárki bármit... Milliószor repültem már USA-ba is, USA-n belül is, Európán belül is szóval nem a rettentő bunkó és kioktató paraszt stílusotok miatt tettem fel a kérdést. Szimplán azért, mert ennyire olcsón az életben nem láttam még repjegyet, amire amúgy mellékesen a ryanair honlapján az van írva, hogy "viteldíj". A Terms & conditions-ben ez a 4.1-es kitétel, majd a 4.2-es rögtön úgy indul, hogy "Önnek kell kifizetnie a repülőtéri utas szolgáltatási díjakat, biztonsági adókat, állami adókat, továbbá az összes olyan díjat...." blablabla. Ennyi. Ezért akartam megtudni, hogy a 600 forintban már minden benne van-e. De ahogy az utolsó önjelölt tuskó is írta, be kell látnom, hogy buta voltam, amiért egy ilyen szennyoldalra mertem vetni a lábam. A magyar átlagmentalitást meg már ismerem.
2016. nov. 8. 17:14
9/11 anonim válasza:
Már vártam hogy a magyar mentalitas duma mikor lesz bedobva....de tudod,hülye kérdésre hülye válasz..
Egyenkent meg ha allitasod szerint ekkora utazas csaszar vagy,hogy te mar millioszor repultel akkor eleve nem is ertem a kerdesed létjogosultságát.....minden esetre eleg gyászos es nem az altalad vázolt képet festi rólad.....
10/11 anonim válasza:
Ha már a magyar mentalitásnál tartunk, talán egy köszönöm is elfért volna a kommentek között azoknak, akik válaszoltak a kérdésekre (3. és 4.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!