Olyan problemam lenne, hogy kedden megrendeltem a repulojegyemet es nem erkezett meg 48 oran belul. Sot a mai napig sem. Jart mar valaki igy?
Szerintem félreértettél valamit. Nem fog semmiféle elektronikus jegy érkezni e-postán, az elektronikus jegyed már megvan, az egy virtuális valami.
A visszaigazoláson szereplő foglalási kód alapján a repülőtéren kiállítják a becsekkolási kártyáidat (amennyiben nem lehetne online becsekkolni - de az is a foglalási kód alapján megy).
Jó utazást.
A foglalási kód alapján az adott légitáraaság oldalán le tudod kérdezni a foglalást. Ha ott megtalálod, akkor minden rendben.
Mást valóban nem fogsz kapni.
"megjott a visszaigazolas, hogy sikeres volt minden" és foglalási kódot is kaptál, akkor annyi a teendőd, hogy azon az oldalon, ahol foglaltál, megcsinálod az online becsekkolást és kinyomtatod azt az emailt, amiben a foglalási kódod van.
Igen, valóban jó, ha elmented telefonon, de én mindenképpen a nyomtatás híve vagyok - ugyanis a telefon lemerülhet, bármi technikai probléma közbejöhet, de ha ki is van nyomtatva, akkor simán meg tudod mutatni bárhol, bárkinek.
érdemes még az úti okmányra vetni egy fél pillantást, hogy nem jár-e le mostanában és már indulhatsz is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!