Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Olyan problemam lenne, hogy...

Olyan problemam lenne, hogy kedden megrendeltem a repulojegyemet es nem erkezett meg 48 oran belul. Sot a mai napig sem. Jart mar valaki igy?

Figyelt kérdés
Kedden este megrendeltem, megjott a visszaigazolas, hogy sikeres volt minden, varjam elektronikus uton a repulojegyet, a jaratszam is megvan. Egyetlen problemA, hogy a jegy nem erkezett meg. Tortent valakivel hasonlo? Megeshet az ilyen? Hetfoi nap tudom csak oket hivni es penteken repulnek, addig bizom benne, hogy valaki tud valami biztatot mondani.

2016. okt. 9. 07:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy "repülőjegy". Van a foglalás (ezt akkor is így hívják, ha azonnal ki is fizeted). És van a beszállókártya. Ez utóbbit az ún. "check in" után kapod, ami lehet online és reptéri is (általában az online ingyenes). Ez igazából csak egy kattintás, ekkor a foglalásnál megadott adataid alapján készül egy beszállókártya, amit vagy kinyomtatsz, vagy ha a mobilost választod, akkor megjelenik egy telefonos alkalmazásban, ilyenkor a telefont kell előkészíteni a beszállókapunál, arról fogják leolvasni a vonalkódot.
2016. okt. 9. 13:37
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és a kinyomtatásnál arra kell még figyelni, hogy a vonalkód ne legyen hiányos, (pl nekünk az első nyomtatásnál valamiért "félbevágta" a kódot), elmosódott, stb.
2016. okt. 9. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!