Mennyibe kerül Palma de mallorca-ba a repülőjegy?
Figyelt kérdés
Láttam a repülőjegyek árát és 160000 volt a legolcsóbb egy felnőttnek csak oda.2016. okt. 9. 15:19
1/11 anonim válasza:
Ennel kevesbe konkretan le sem tudtad volna irni gondolom... 160 ezer volt abban a percben. Lehet egy ora mulva mar 140. Masnap meg 250.
2/11 anonim válasza:
"Láttam a repülőjegyek árát és 160000 volt a legolcsóbb "
Na hát akkor 160ezer.........
3/11 anonim válasza:
Mi 1 éve 160 ezerből oda-vissza megjártul Palmát hárman Bécsből.
4/11 anonim válasza:
Amúgy nem tudom hol kerested, de én találtam neked holnapra délutánra 1 fő részére, csak oda 48200 Forintért amiben egy feladható bőrönd is benne van.
5/11 anonim válasza:
Érdekes, én meg 15.000 forintért látom a legolcsóbb jegyet Mallorcára.
Természetesen oda vissza együtt ennyi.
Mekkora eltérések vannak, ezt nem is hittem volna!
6/11 anonim válasza:
Így van, függ dátumtól, szabad helyek, dátum, időpont(reggel/délben/este), légitársaság, melyik reptérről mész, mennyi csomagot viszel, stb stb stb.
7/11 anonim válasza:
ésmégis milyen időpontban érdemes nézni h olcsó legyen?
10/11 anonim válasza:
Mi ha minden jól megy 150 ezerből all inclusivera megyünk, benne van a repjegy és a bőröndök ára is. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!