Miért nincsen Innsbruck-Budapest kozvetlen repulojarat?
Minek? Hogy ne kelljen esetleg 7-8órát kocsikázni A-bol B-be?
Az meg, hogy neked nincs rá igenyed nem jelenti azt, hogy senki masnak sincs..
2-es, es hogy lehetne ilyet kezdemenyezni?
"2-es, es hogy lehetne ilyet kezdemenyezni?"
Nem tudom, facebook csoportban láttam hogy sok magyar szeretne glasgow-i járatot, és valaki megosztotta a linket, de valakinek meg kell szervezni és leadni a társaságoknak.
Bp-Innsbruck szerintem esélytelen. A vasút áraival nem fog tudni versenyezni szerintem. Ezt az utat járom, 29-59 € közötti áron jövök-megyek, ennél olcsóbb a repülő sem lenne, sőt. Meg nem beszélve a súlykorlátról, korlátozottam vihetek ezt-azt, várakozás a reptéren feleslegesen. A Budapest-Bécs szépen teljesít, de ott leginkább üzletemberek utaznak. Innsbruck-Bp vonalon meg kinn dolgozó magyarok lenne a fő célpont, de ők 90%-ban vonatoznak vagy autóznak. Az ár lenne a legnagyobb hátránya az egésznek. Én sem adnék 100+€-t a repülőért csak azért hogy repülhessek, mikor legutóbb 49 €-ért jöttem elsőosztályon vonattal.
Azert mert neked meg esetleg van ra igenyed az még nagyon kevés........
Az előttem lévő meg tökéletesen leirta miert nincs értelme!
> A Budapest-Bécs szépen teljesít
Szerintem az ráhordó járatként működik jól, az Austriannak kiváló USA hálózata van, kizárt hogy bécsi céllal bárki repüljön Pestről a Railjet helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!