Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Tényleg nem létezik BUD-SPU...

Tényleg nem létezik BUD-SPU (HU Budapest - HR Split) közvetlen járat?

Figyelt kérdés

Megszűnt, vagy soha nem is volt?

Jelenleg csak külföldi 1 és 2 átszállásos utakat találok.

Megköszönném az ebben jártasak válaszát.

2016. szept. 20. 22:25
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
A Malév egy időben repülte az útvonalat nyáron és talán fapad is volt, de csak szezonban.
2016. szept. 21. 07:54
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Mivel Magyarországon népszokás a kocsival horvátba' önkínzó idiotizmus, ezért nem érdemes járatokat indítani, pedig jó lenne amúgy.
2016. szept. 21. 09:20
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

2! ne haragudj,hogy beleszólok,de miért önkínzás Splitbe leutazni 7 óra alatt? Jó minőségű a pálya,szép a táj. Én idén kétszer voltam Horvátországban,de nem okozott gondot.

Ilyen rövid távot biztosan nem tennék meg repülővel.

2016. szept. 21. 16:34
 4/9 anonim ***** válasza:
5%
Hát barátom, aki hét órát akar rohadni kocsiban, az már bőven az a táv ahol megéri repülni. Még Párizs-Münich repülőjárat is van pedig az csak 5.5 óra vonattal és nyolc kocsival. Sőt, még Firenze-Róma repülőút is létezik pedig az csak 2-2.5 óra vonattal! Neeeem, itt arról van szó hogy nem éri meg a repülőtársaságnak mert a magyarok szarrágók.
2016. szept. 21. 17:21
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
En nem szoktam ilyen ossznepi magyar-szidasban reszt venni, de egyet kell ertsek az utolsoval. Termeszetesen nem ismerek minden orszagot, minden szokast, de volt szerencsem sok helyen jarni, viszont ilyet hogy ilyen rovid idokre (1-2 het), repulheto tavokat tegyenek meg autoval emberek, sehol nem tapasztaltam. Peldanak okaert Torokorszagot tudnam felhozni, ott harmad ekkora tavokra is tokeletesen kiepitett belfoldi repulojaratok vannak, mert egyszeruen van ugymond kulturaja a repulesnek. Es hiaba van vadiuj 4 savos autopalya(szeru) utjuk vegig az orszag Foldkozi-tengeri partjan, senki nem vezetne vegig azon 3-400 kmeket se, 7-8 orakat meg vegkepp nem csakhogy pl. Antalyaba jusson, hanem felul a repulore, es egy ora alatt eljut barhova. A problemat en abban latom hogy nalunk nincs kialakult kulturaja a repulesnek es sokan meg ma is valami misztikusan draga dolognak hiszik.
2016. szept. 21. 18:13
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
7 órát rohadni....egy kényelmes Volvom van,abban nem rohadok,hanem a 24 fokban nézem a tájat. Szeretek vezetni-buszsofőr voltam évekig.Nincs a repülővel semmi bajom,de NEKEM,ismétlem nekem macerásabb kijutni a reptérre a gép indulása előtt másfél órával,2 órát repülni,majd taxival eljutni Splitből mondjuk Makarskára,a tengerpartra,mint itthon beülni a kocsiba,és 7 óra múlva úszkálni a sós vízben,majd ha gondolok egyet elmegyek étterembe,kirándulni,stb.autóval,és nem vagyok buszhoz,vagy bármi máshoz kötve.De ez csak egy vélemény a sok közül...
2016. szept. 21. 20:07
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Sőt, Skóciában 47 másodperces (!) repülőjárat is létezik Westray és Papa Westray szigetek között, de azért nem ez az általános :) Nálunk sajnos annyira elterjedt, hogy a repülés drága, burzsuj dolog, hogy nem szoktak rá igazán az emberek. De Törökország azért mégis más, ott a régió és Európa vezető légitársasága megteheti, hogy fenntartja azokat az olcsó belföldi járatokat, mert simán bejön a nemzetközi forgalomból annyi, hogy megtehetik...
2016. szept. 22. 07:55
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
@6: Erre találtâk ki az autóbérlést. Odarepülsz, a reptéren felveszed a kocsit és már mehetsz is. Nem tolsz bele 4000km-t a saját kocsidba, spórolsz majd egy napot a nyaralásodból. De hát kinek mi.
2016. szept. 22. 13:44
 9/9 anonim ***** válasza:
69%
Én is szeretek vezetni, de azért 7 óra az már sok a jóból, pláne a dögunalmas autópályán. Szerintem amúgy nem is csak az van a háttérben, hogy burzsujnak tartják sokan a repülést, inkább az, hogy az átlagmagyarnak az a mániája, hogy fel kell pakolni nyaraláshoz a fél lakást, különös tekintettel a hűtőszekrényre, mert nehogy éhen halljunk, és ha nem súrolja a lökhárító az aszfaltot, akkor valami biztosan otthon maradt.
2016. szept. 22. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!