EU-n kívülről érkezve, EU-n kívülre továbbmenve át lehet szállni Budapesten határellenőrzés nélkül külön vásárolt jegyekkel?
Ez egy feltételes kérdés, mert nem tudom van-e ilyen csatlakozás, amit felhozok példának, csak kíváncsi vagyok, hogy ezt meg lehet-e csinálni?
Tehát, Kijevben vagyok, és el szeretnék menni Belgrádba.
Veszek külön egy Wizz Air jegyet Kijevből Budapestre, és egy Air Serbia jegyet Budapestről Belgrádba.
Online becsekkolok mindkét járatra, a kezemben van kinyomtatva a Kijev-Budapest és a Budapest-Belgrád beszállókártya is.
Meg lehet-e azt csinálni, hogy elrepülök a Wizz géppel Budapestre, és ott nem megyek az útlevélellenőrzéshez, hanem a Transfer feliratot követve a nemzetközi induló oldalra megyek, ahol felülök a Serbia gépre Belgrádba, anélkül, hogy belépnék az EU-ba?
Ha nem egybe van a két foglalás, akkor még a tranzit területéről is kikell jönni, a csomagot is fel kell venni,majd a újra bemenni az indulási szinten. Tehát 2x is át kell menni a határon.
Egy repteres ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!