Az osztrák-svájci határon van határellenőrzés?
Figyelt kérdés
2016. márc. 19. 10:47
1/11 anonim válasza:
Van, de sokszor csak szùròpròbaszerű. (Azaz valami keleti rendszàmmal esèlyesebb az ellenőrzès mint nyugatival.) Tudom, amìg magyar rendszàmmal maszkàltam, mindig belefutottam. Osztrak rendszammal csak egyszer.
2/11 anonim válasza:
Nincsen, schengeni ország mindkettő.
3/11 anonim válasza:
Állandó határellenőrzés nincsen, de a rendőrség akármikor megállíthat ellenőrzés céljából a határon (vagy közvetlen környékén) is.
5/11 A kérdező kommentje:
Akkor most van vagy nincs? Tudom hogy Svájc nem EU-s ország de Schengeni ország, mint Norvégia.
2016. márc. 21. 15:20
6/11 anonim válasza:
Az elsö es harmadik valaszado adta meg a helyes valaszt: szuroprobaszerü.
Svajc valoban Schengen, de nem EU tag, ezert vamosokkal hamarabb talalkozol, mint "hatarörrel" / rendörrel.
7/11 anonim válasza:
Egyébként bárhol,bármikor megállíthatnak,akár Svájcban,akár Ausztriában - bárhol,szúrópróbaszerűen :)
8/11 anonim válasza:
Voltam mar Svajcban, befele is es kifele is kertek a pairokat. Az igaz, hogy eleg a szemelyi, nem kernek utlevelet, de ellenorzes van.
9/11 anonim válasza:
Én is az elsővel és harmadikkal értek egyet :)
a későbbieket pedig én így fogalmazom: ha személyautóval mész és megállítanak (már ha nem a vámosok, hanem a rendőrök állítanának meg), az egy közúti ellenőrzés, ami véletlenül pont a határra vagy környékére esik (igen, ugyanez bármelyik országon belül is megeshet)...
+ a teherautóknak rendes ellenőrzés van a határon
10/11 anonim válasza:
9: veletlenul jaja, csak eppen minden egyes alkalommal mindig ugye ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!