Nem engedi kifizetni a jegyet. Tudnátok segíteni?
Szóval, nem itt kérdezném de nagyon fontos. Lényeg, hogy egy szemeszterre jelentkeztem (mint erasmus diák) külföldre. Már majdnem minden elintézve, kivéve a repülőjegyet. Mert kinéztem a repülőt, eljutottam odáig, hogy foglalom stb. De valamiért amikor a pénzt akarnám kifizetni azt írja, hogy HIBÁS TRANZAKCIÓ. Abban teljesen biztos vagyok, hogy a kártyámon van pénz, és több is mint ami a repülőre kellene. Felhívtam már a repülőteret is, és ott annyit csináltak, hogy lefoglalták de este 11-ig érvényes az is. Nem pesti vagyok, nem is a környékén lakom.. (kicsit sem) Konkrétabb dolgot nem ír ki, csak hogy hibás. Igazából tudom, hogy a bankban többet mondanának, csak szombat van és én meg kezdek nagyon mérgelődni. Valaki valamilyen tippet!
u.i.: eeez nekem nagyon fontos, és nem igazán kellenek a vicces válaszok. Tényleg segítségre számítok!!!
A válaszokat előre is köszönöm!
Banknak van olyan telefonos ügyfélszolgálata, ami nem csak munkaidőben elérhető. Őket hívd fel.
Kártyádon van limit beállítva? Azt meghaladja a repjegy ára?
Milyen kártyád van? Esetleg Maestro?
Melyik légitársaság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!