Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Nem engedi kifizetni a jegyet....

Nem engedi kifizetni a jegyet. Tudnátok segíteni?

Figyelt kérdés

Szóval, nem itt kérdezném de nagyon fontos. Lényeg, hogy egy szemeszterre jelentkeztem (mint erasmus diák) külföldre. Már majdnem minden elintézve, kivéve a repülőjegyet. Mert kinéztem a repülőt, eljutottam odáig, hogy foglalom stb. De valamiért amikor a pénzt akarnám kifizetni azt írja, hogy HIBÁS TRANZAKCIÓ. Abban teljesen biztos vagyok, hogy a kártyámon van pénz, és több is mint ami a repülőre kellene. Felhívtam már a repülőteret is, és ott annyit csináltak, hogy lefoglalták de este 11-ig érvényes az is. Nem pesti vagyok, nem is a környékén lakom.. (kicsit sem) Konkrétabb dolgot nem ír ki, csak hogy hibás. Igazából tudom, hogy a bankban többet mondanának, csak szombat van és én meg kezdek nagyon mérgelődni. Valaki valamilyen tippet!

u.i.: eeez nekem nagyon fontos, és nem igazán kellenek a vicces válaszok. Tényleg segítségre számítok!!!

A válaszokat előre is köszönöm!

#repülő #fizetés #Erasmus #marhára sürgős
2016. aug. 6. 18:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Vásárlási limit elég magas?
2016. aug. 6. 18:23
 2/9 anonim ***** válasza:

Banknak van olyan telefonos ügyfélszolgálata, ami nem csak munkaidőben elérhető. Őket hívd fel.

Kártyádon van limit beállítva? Azt meghaladja a repjegy ára?

2016. aug. 6. 18:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Rengeteg oldalon fent van ugyanaz a jegy, nezz meg egy masik oldalt is, ha ott is beleutkozol ebbe a problemaba, akkor jelezd a bank fele.
2016. aug. 6. 18:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk azt nem ertem hogy a repter neked hogyan foglalt le barmilyen jegyet is, mert nekik ehhez keves kozuk van.
2016. aug. 6. 18:38
 5/9 A kérdező kommentje:
felhívtam egy telefonszámot ami az oldalon volt. Elmondtam a problémám, és lényegében kitöltötte ugyanazt a lapot mint én csak így kaptam egy e-mailt egy linkkel. Na és ha a linkre kattintok akkor bejön a fizetési mód. Illetve az e-mail-ben feltüntették, hogy ma 11-ig lehet megvenni, vagyis addig tartják fent nekem a jegyet.
2016. aug. 6. 21:01
 6/9 A kérdező kommentje:
Van limit beállítva, és ezért is fura mert a repülőjegy ára kevesebb mint a limit. Sokkal kevesebb..
2016. aug. 6. 21:02
 7/9 anonim ***** válasza:
Hívd fel a bank 0-24-es ügyfélszolgálatát és segítenek, vagy a légitársaságot
2016. aug. 6. 21:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha megmondod mikor és honnan hova repülnél, melyik oldalon akartad foglalni, esetleg konkrétabban is segítenénk.
2016. aug. 6. 21:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Milyen kártyád van? Esetleg Maestro?

Melyik légitársaság?

2016. aug. 7. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!