2004-ben repültem első alkalommal. Wizzairrel. Épp akkor indultak, még nagyon újak voltak. Mindenki röhögőt rajtam, hogy biztos fa padok esznek rajta és vigyek ejtőernyőt. Nagyon kevesen voltak a gépen, végül én az ablaknál ültem, párom pedig mögöttem szintén az ablaknál, az egész sor tök üres volt. Nagyon bevoltam sózva, végig ott logtam az ablaknál. A leszállás nem tetszett, mert nagyon fájt a fülem.
Ma már nem repülők Wizzairrel, most meg ezért cukkolnak (valamibe biztos bele kell kötni), illetve soha nem kérek ablak menti ülést. Ma már annyira nem tetszik a repülés, pdig nagyon szeretek utazni. Csak inkább vonattal, autóval ahol vihetsz amit, amennyit akarsz, nem kell várakozni stb..
Sajnos még nem utaztam repülőn. 😳😳 Pedig jó lenne, a kilátás is, meg minden.
12/l
Volt egy munkalehetoseg, de elotte el kellett menni trainingre.
Penteken megvettem vasarnapra a Budapest-London jegyet a WizzAir reggel 6-os jaratara.
Osszepakoltam egy oriasi borondot es hajnal 2-kor kicammogtam egy budai buszmegalloba az ejszakai jarathoz anyukammal. Ugy emlekszem kek-feher csikos polo, a kis kek dzsekim, farmer es kek vaszoncipo volt rajtam. Lefotozott, valahol Igy indultam meg egy masik vilagba. Elotte sosem ultem repulon.
Jopar atszallas utan kiertem a repterre, meg talan nem is voltam a repteren soha. Elkaptam egy kedvesnek tuno not, es kozben a regi nyelvvizsgambol meritkezve probaltam feleleveniteni a bechekkolas lepeseit. Kozben a holgy is segitett.
Borond le, iratok, jegy atadva.
Biztonsagi ellenorzesen at, folyadekot kulon raktam.
Bent a terminalon kovalyogtam kicsit talan, aztan kerestem is, hogy hova kell menni.
Sose tudtam hol kerik a jegyet es az utlevelet, vagy mindkettot.
Nem emlekszem mar hol ultem. Lehet ablaknal, a felszallast megnezten, meg egy joideig bambultam, aztan elaluldtam. Ja vettem mentost a terminalban, azt ragtam, hogy ne fajjon a fulem, sajnos tul gyorsan elolvad amugy.
Leszallasra nem emlekszem. Arra emlekszem, hogy Lutonon meg orakat kellett varnom a buszra, ami Eszak-Angliaba vitt es hogy faztam a varoban es faradt voltam, de turtem, mert dolgozni mentem.
Azota mar tobb, mint 100 repulesen vagyok tul, fokent a Wizzairrel. Rutinosabban megy, mint a vonatozas.
Megvan a kis kezipoggyasz taskam.
A Sparban vettem reggelente pulykas wrapet.
A cuccaim mar elore kulon voltak keszitve: atlatszo zacsiba a folyedekok, laptop, telefon, iPad kulon. Utlevel, jegy muanyag boritekban.
Aztan egy ido utan mar csak a telefonomon volt a jegyem.
At a biztonsagi ellenorzesen, terminalban parfumminta a baratom illataval. 😊 Esetleg cigi vetel. Ora, sminkek, koromlakk.
Utana mosdo, vagy ha volt idom KFC, Costa, Leroy.
Ha szokasosan 5 orara ertem ki a repterre akkor ezeket nem.
At minden ellenorzesre, fel a gepre, kistaskam magam elott a labamnal. A csucsidoszakban kulon felfujhatos nyakparnam, loterrol fuldugom, es szemellenzom volt. Kulonleges latvanyt nyujthattam, ahogy kinyulva parszor tatott szajjal, mar a felszallas kozben elaludtam es sokszor csak a futomo doccenesere keltem fel.
Luton-Budapest viszonyban is van rutinom, na meg rekordom 17 perc a lutoni forgoajtoktol a kapuig. Vagyis van ennel rovidebb kb. 10-13 perc, de akkor lekestem sajnos onhiban kivul.
Luton-Budapesten esti jaraton paradicsomlevest es pizzas bake rolls szoktam kerni, meg neha innivalot meg.
Azota beszereztem egy zajszuros Bose fejhallgatot, tokeletes a sok utazashoz. 😊
EgyptAirrel mentem Kairóba, még akkor a ferihegyi reptér a régi volt (az átépítés előtti 2-es terminál). A fel- és leszállás nagyon izgalmas volt, Kairó este csodaszép fentről (jó, azóta már tudom, hogy este minden város csodaszép fentről :) azóta sikerült nappal is látnom felülről és totál más élmény.
Egyiptommániás vagyok, így eddig ezzel a légitársasággal repültem a legtöbbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!