Mit tudtok mesélni a repülésről? Első élmény?
Tavaszra utazom majd először repülővel és nem tudom mire számítsak. És mit szabad vinni magukkal, mi az amit nem? Ha esetleg tudjátok, saját tapasztalat..
Köszönöm szépen előre is a válaszokat
Szia! :) Én 16 évesen repültek először, 1 éve. 2oras volt a repülőút. Hat először is ugye be kell csekkolni, megkapod a repülőjegy első "változatát", majd át kell menni egy ilyen ellenőrző kapun ( nem- e csempészel valamit nincs-e rajtad olyan ami nem kene....) itt le kell venni magadról minden fémet, ékszert, övet... En becsipogtam úgyhogy engem meg rendesen at is vizsgáltak. :D
Utanna kaptuk kézbe a jegyet, es megkezdtuk a beszállást. Szerintem amugy jo volt meg a legorvenyt is ki lehetett bírni, bár leszállás elott volt valami probléma amikor majdnem lezuhantunk de nem történt semmi mert végülis le szálltunk csak azt a zuhanasszeruseget mar nem bírta a gyomrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!