A repülőn ha megvan szabva hogy egy táska amit felviszek max 23x40x55 lehet akkor az baj ha vagy 2 centivel tobb?
Figyelt kérdés
2016. aug. 3. 14:53
1/10 anonim válasza:
Igen, az baj. Kisebb lehet, nagyobb nem.
2/10 anonim válasza:
A repülőn ha meg van szabva hogy Amerikába megy akkor az baj ha Debrecenbe megy?
4/10 anonim válasza:
Ha hátiusákról van szó, ami rugalmas, akkor nem baj.
5/10 anonim válasza:
Egy időben (kényszerű reptéri várakozásaim közben) fotósorozatot csináltam azoknak az elbizakodottaknak a kálváriájából, akik úgy indultak neki, hogy jó lesz az a bőrönd, kicsit nagyobb csak, de ők majd fölviszik.
Aztán akadt, aki mindenét zacskóba gyűrte, a táskát hátrahagyta, mert olyan magas büntetést kellett volna a túlméretes csomagja miatt fizetnie.
Ne higgy kérlek azoknak, akik olyannal hencegnek, ők micsoda csomagokkal járnak. Hidd el, a büntetés elég magas összeg ahhoz, hogy kockáztass.
Amúgy teljesen jogos a légitársaságok szigora. Megegyeztetek, ők elvisznek, te pedig betartod például a méret- és súlyhatárokat.
6/10 anonim válasza:
Attól is függ melyik légitársasággal mész! A hagyományos társaságok nekem soha rá sem néztek a gépre felvitt táskámra, se a mérete se a súlya nem érdekelt senkit :) Fapadosaknál (wizz, ryanair..) viszont bele kell férjen a táskád a kitett keretbe.
7/10 anonim válasza:
a wizzair a veszélyes, ott külön cég nézi a méretet. a ryanair egyszer se ellenőrzött még engem
8/10 anonim válasza:
Ha összenyomható, akkor nem baj. Fapadosék bele szokták próbálni egy keretbe, és ha nem fér bele, akkor nem viheted fel. A nem fapadosok csak ránézésre mondják meg, hogy mehet-e, de azért a helyedben nem bíznám a véletlenre.
9/10 anonim válasza:
attól függ. Ha rugalmas táska és bele tudod állítani a kitett keretbe akkor viheted. ha nem akkor nagyon magas a buntetes.
10/10 anonim válasza:
Én Jet2-vel repültem, ott is bele kellett tenni egy keretbe/kosárba de az enyém majdnem félig kilógott, csak így oldalasan fért bele. Senki semmit nem szólt érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!