Repülőgépeken miért nincs ejtő ernyő? Mármint az utasoknak. (1 táska tudtommal)
Egyrészt mert olyan, hogy "ejtő ernyő" nem létezik, maximum "ejtőernyő".
Másrészt meg nem valószínű, hogy az átlagemberek értenek az ejtőernyőzéshez...
Egyébként szerinted eddig hányan haltak bele a 9 és fél órás utazásba? Én speciel még nem sok ilyenről hallottam...
Azért mert abban a magasságban úgy sem élné túl senki oxigén hiány miatt, ha kiugrana a gépből.
A másik dolog hogy ezek a gépek nem arra vannak tervezve hogy kiugráljanak belőle, vagy a hajtóműben landolnál vagy a farokrésznél akadnál fent valamiben.
A szomoru inkabb az, hogy a sajat kis beszukult vilagodon, ami kb. az orrodig tart, nem latsz tovabb.
A repulo azert megy magasan, mert ott alacsony a legellenallas. Tudod, a magassaggal aranyosan csokken a levego surusege.
Az utasoknak meg azert nem adnak ejtoernyot, mert 10e m magasan a dekompressziotol azonnal meghal ugyis mindenki. Masfelol, feltelelezve hogy sikerul lejjebb ereszkedni, ha kiugrasz az ocean felett, meseld mar el hogyan eled tul a kb. 2 fokos vizet? Vagy csomagoljanak be minden utasnak egy kis felfujhatos mentocsonakot is, a 20 kilos ejtoernyo melle?
"egy 9 és fél órás repülést mennyire lehet kibirni?"
Ha nem birod, maradj Pesten.
valami elkeserítően buta vagy. - neeem, szerintem csak nagyon fiatal es tudatlan
majd az iskolaban tanuljatok fizikabol a kulonbozo idevago dolgokat
aztan mikor felnott leszel kiprobalhatod a tandemugrast, hogy erezd milyen nem-egyszeru az ernyozes
aztan kesobb repulesi ismereteidet is bovitheted nehany olvasmannyal
egyebkent van az 10 ora is! viszel konyvet, gameboyt, de a repulon van filmvetites, mozizhatsz is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!