Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mekkora lehet a kézipoggyászom?

Mekkora lehet a kézipoggyászom?

Figyelt kérdés
Azt mondják, 42x57x25 cm lehet, de azt most úgy fogják és lemérik? mert picit hosszabb a táskám 5 cm-el,de össze lehet gyömöszölni, mert nem lesz tele. Hogy vizsgálják ezt meg?

2016. febr. 10. 16:31
 1/5 A kérdező kommentje:
a középső adat 37 cm akart volna lenni :)
2016. febr. 10. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:
A reptèren van egy keret, ha abba belefèr, mehet. Ha nem, büntetest fizethetsz. De ha összenyomhatò, nem merev falù, akkor nincs gond.
2016. febr. 10. 16:50
 3/5 anonim ***** válasza:

"Azt mondják, 42x57x25 cm lehet"

Az azt mondják-ra nem jó hagyatkozni, mert légitársaságonként eltérő lehet. ha ezt a méretet nem a légitársaságod honlapján olvastad (ahol vetted a jegyet), akkor érdemes utána olvasnod.

2016. febr. 10. 17:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Elég egyértelműen meg van határozva, mekkora is lehet.

Mit nem értesz rajta?

Én csak azt nem értem, milyen alapon gondolod, hogy az 5 centi csak pici eltérés.

De ha gondolod, majd kifűrészelik a kedvedért a gép oldalát ugye?

2016. febr. 10. 18:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Mióta csinálom az online becsekkot azóta nekem sosem mértek táskát, bár megjegyzem, hogy ami nyilvánvalóan nagyobb mint a mérethatár, azt nem fogják felengedni. 5 cm plusz már sok.
2016. febr. 10. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!