Wizz Air Dubai járaton adnak meleg ételt?
Figyelt kérdés
Az út hosszúsága miatt kérdezem. Párom se tudja biztosan, de szerinte az ilyen hosszú (5-6 órányi) utakon elvileg kéne, hogy adjanak, csak a rövidebbeken nem. De csak feltételezzük, még nem jártunk utána. A repjegy most nem annyira olcsó, szerinte bele kéne férnie egy meleg kajának.2016. júl. 5. 17:09
21/22 anonim válasza:
Az eredeti kérdésre nem sok válasz vonatkozik.
A Wizz Airnél egységesek az árak, függetlenül a járattól.
Minden járaton kap az utas enni, inni pénzért.
Diszkont légitársaságnál ez oké is.
A fő kérdésedre viszont tényleg még senki sem válaszolt még eddig.
Viszont meleg étel nincs a kínálatban, kivéve forró instant levest.
A Budapest-Dubai kicsit tényleg hosszú.
Egyébként a budapesti reptéren is van normális étterem is, a kávézókon kívül, ahol indulás előtt ehettek főtt kaját.
22/22 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az intelligens válaszodat. Mennyivel jobb érzés ilyet kapni. :) Jó volt, hogy nem volt benne semmi negatív felhang. Végre valaki nem hurrog le, és látja a lényeget. Sajnos azt tapasztalom, hogy nagyon sokszor a kérdéshez abszolút nem odaillő megjegyzéseket írnak, tisztelet a kivételnek. Az elején, amikor a Gyakori kérdésekre feliratkoztam, örültem, hogy van végre egy hely, ahol segítséget lehet kérni, ha sürgős és nem tudok ismerőstől kérdezni. Aztán az első rosszindulatú, provokatív beszólásnál rájöttem, mennyire naiv voltam. Na, mindegy, bocsi a kitérőért, csak kijött belőlem. Köszönöm még egyszer a segítséget. Úgy terveztük, hogy a reptéren jól megebédelünk, és viszek pár rántott húsos szendvicset. Szerintem így rendben leszünk, meg kisfiamnak viszünk útijátékokat, mesekönyvet meg amőbázunk :),rajzolunk, aztán szépen elszáll az idő. Szép napot neked!
2016. júl. 22. 08:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!