Volt már valaki nyáron Dubaiban? Mennyire elviselhetetlen a hőség?
Figyelt kérdés
2016. máj. 3. 14:09
1/10 anonim válasza:
40-50 fok van. Szerinted az mennyire elviselheto annak aki nem ehhez a klimahoz van szokva?
2/10 anonim válasza:
Épeszű ember nem megy ilyen melegbe. Nem hogy fizessen érte.
3/10 A kérdező kommentje:
Azt én is ki tudom guglizni, hogy hány fok van ott olyankor. Olyanok véleményére lennék kíváncsi, akik jártak ott nyáron: élvezték-e, érdemes-e, stb.
2016. máj. 3. 15:26
4/10 anonim válasza:
Biztos érdemes. Akik dubajoznak meg főleg. Nem hogy fizetni kell , ők kapnak pénzt.
5/10 anonim válasza:
Ha egész nap, kocsiban, és fedett helyen vagytok, akkor nem vészes. Mi nyáron voltunk. És csak autóztunk. Vannak légkondicíonált járdák, és buszvárók is
6/10 anonim válasza:
Én ott ugyan nem voltam, de vele kb. egy magasságban Felső-Egyiptomban voltam májusban. Programot csak kora reggeltől 11-ig terveztünk és estefelé... Egyszer egy hosszabb napközbeni autóúton a külső hőmérséklet 55 C volt. Ha elromlott volna a kocsi, vagy csak a légkondi, nem tudom, talán túléltük volna...
8/10 A kérdező kommentje:
Igen, annyi. :) Viszont júniusra nagyon olcsók a repjegyek és a szállás is, ezért játszadozom a gondolattal... máskor nem tehetném meg, hogy elutazzam oda.
2016. máj. 4. 11:35
9/10 anonim válasza:
6-os:
tavaly júliusban mikor a balcsiról jöttünk haza az autópályán, és tűzött a nap az aszfaltra és nem volt légmozgás, ott is 50 fok felett volt a hőmérséklet. :)
Épp bedöglött a klíma a kocsiban, a dugó beállt, úgyhogy elég emlékezetes volt. :D
Túléltük.
10/10 anonim válasza:
Szia kedves Kérdezo, voltál végul juniusban Dubajban? Elviselheto volt a meleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!