Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Wizz Air Dubai járaton adnak...

Wizz Air Dubai járaton adnak meleg ételt?

Figyelt kérdés
Az út hosszúsága miatt kérdezem. Párom se tudja biztosan, de szerinte az ilyen hosszú (5-6 órányi) utakon elvileg kéne, hogy adjanak, csak a rövidebbeken nem. De csak feltételezzük, még nem jártunk utána. A repjegy most nem annyira olcsó, szerinte bele kéne férnie egy meleg kajának.
2016. júl. 5. 17:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A fapados attól az, hogy azt kapod, amiért fizetsz. A kaja is külön pénz, meg rengeteg más is.

Simán tehetsz a szendvicsedbe vajat, majonézt, trutymót, a kutyát nem fogja érdekelni. Mi mindig normális szendvicseket csinálunk, és még soha senki nem problémátott rajta, pedig rengeteget repülünk.

2016. júl. 5. 20:35
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Ha ez a tapasztalatod, akkor nem is aggódom tovább. Természetesen értem, hogy fapadoson ne várjon az ember háromfogásos ebédet. De nyilván nem is erre gondoltam, csak mivel hosszú az út, reménykedni mertem, hogy hátha x kilométeren felül adnak valamit. Na,de mindegy, legközelebb, ha belefér, akkor inkább Emirates-el megyünk, most meg lesz szendvics...(legfőképp kisfiamra kell készüljek kajával).
2016. júl. 5. 21:07
 13/22 anonim ***** válasza:

Én is sokszor vittem magammal szendvicset és sehol nem kötöttek bele abba, hogy meg van vajazva, ennek semmi ertelme nem is lenne, egy szenvics nem folyadék.

Persze egy 500 g-os margarin kockát nyilván nem lehetne felvinni, de itt nem is erről van szó.

2016. júl. 6. 01:19
 14/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, igen, ez logikus. Akkor utazik a szendvics velünk! :)
2016. júl. 6. 09:49
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség.Egyrészt mint tudjuk 100ml űrtartalmú folyadékokat azokat lehet vinni.. és egy szendvicsbe ki tesz annyi vajat vagy majonézt? Az egy kisebb tubusnyi adag.

Másrészt azt belekened a szendvicsbe meg egy része be is szívódik a kenyérbe ,nem is lehet rendesen megmérni,nem egy tégelyben vagy akármiben van.

Ha felkenek magamra 300ml testápolót akkor nem mehetek?:D Vagy ha megázok és ki tudnék csavarni a ruhámból vagy akármimből 150ml-t akkor sem mehetek?

2016. júl. 6. 12:09
 16/22 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veled. Abszolút logikus. Kicsit meg is lepett, amikor a vajat meg a majonézt olvastam. Most már totál nyugodt vagyok a szendvics tartalma felől. :) Köszi szépen!
2016. júl. 7. 09:59
 17/22 anonim ***** válasza:
En csak azert irtam neked, mert eleg sok repules alatt lattam mar nagyon ugybuzgo fiatal repteri dolgozokat, akik dobaltattak ki a szendvicseket mert bizony a kenyeren levo barmilyen krem (ahogy a kremes kozmetikumok is, akar a szempillaspiral is) folyadeknak szamitanak, mert akarmilyen vekonyan is kened, lathato krem lesz rajta, amit hivatalosan nem engedhetnek fel, mert folyadek. A testapolonak a borodon ehhez semmi koze. A majonez ott van a salatan, lathatoan kremes, nem mondhato meg hogy mekkora az urtartalma igy leghivatalosabban ki kell dobatniuk. Ettol fuggetlenul nem valoszinu hogy fogjak.
2016. júl. 7. 10:04
 18/22 anonim ***** válasza:
Én még sosem láttam ilyet.
2016. júl. 7. 11:19
 19/22 anonim ***** válasza:
Akkor majd a szemük láttára fogja és lenyalja!:D
2016. júl. 7. 11:29
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsó válaszokat. Jó kis vicc kerekedett a végére a kérdésemből. :) Nem lesz benne majonéz! És a vajat is gazdaságosan kenjük. :) Úgyhogy az ügybuzgók hiába csorgatják majd a nyálukat. :)
2016. júl. 12. 14:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!