Wizz Air Dubai járaton adnak meleg ételt?
A fapados attól az, hogy azt kapod, amiért fizetsz. A kaja is külön pénz, meg rengeteg más is.
Simán tehetsz a szendvicsedbe vajat, majonézt, trutymót, a kutyát nem fogja érdekelni. Mi mindig normális szendvicseket csinálunk, és még soha senki nem problémátott rajta, pedig rengeteget repülünk.
2016. júl. 5. 20:35
12/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Ha ez a tapasztalatod, akkor nem is aggódom tovább. Természetesen értem, hogy fapadoson ne várjon az ember háromfogásos ebédet. De nyilván nem is erre gondoltam, csak mivel hosszú az út, reménykedni mertem, hogy hátha x kilométeren felül adnak valamit. Na,de mindegy, legközelebb, ha belefér, akkor inkább Emirates-el megyünk, most meg lesz szendvics...(legfőképp kisfiamra kell készüljek kajával).
Én is sokszor vittem magammal szendvicset és sehol nem kötöttek bele abba, hogy meg van vajazva, ennek semmi ertelme nem is lenne, egy szenvics nem folyadék.
Persze egy 500 g-os margarin kockát nyilván nem lehetne felvinni, de itt nem is erről van szó.
2016. júl. 6. 01:19
14/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, igen, ez logikus. Akkor utazik a szendvics velünk! :)
Ez hülyeség.Egyrészt mint tudjuk 100ml űrtartalmú folyadékokat azokat lehet vinni.. és egy szendvicsbe ki tesz annyi vajat vagy majonézt? Az egy kisebb tubusnyi adag.
Másrészt azt belekened a szendvicsbe meg egy része be is szívódik a kenyérbe ,nem is lehet rendesen megmérni,nem egy tégelyben vagy akármiben van.
Ha felkenek magamra 300ml testápolót akkor nem mehetek?:D Vagy ha megázok és ki tudnék csavarni a ruhámból vagy akármimből 150ml-t akkor sem mehetek?
2016. júl. 6. 12:09
16/22 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veled. Abszolút logikus. Kicsit meg is lepett, amikor a vajat meg a majonézt olvastam. Most már totál nyugodt vagyok a szendvics tartalma felől. :) Köszi szépen!
En csak azert irtam neked, mert eleg sok repules alatt lattam mar nagyon ugybuzgo fiatal repteri dolgozokat, akik dobaltattak ki a szendvicseket mert bizony a kenyeren levo barmilyen krem (ahogy a kremes kozmetikumok is, akar a szempillaspiral is) folyadeknak szamitanak, mert akarmilyen vekonyan is kened, lathato krem lesz rajta, amit hivatalosan nem engedhetnek fel, mert folyadek. A testapolonak a borodon ehhez semmi koze. A majonez ott van a salatan, lathatoan kremes, nem mondhato meg hogy mekkora az urtartalma igy leghivatalosabban ki kell dobatniuk. Ettol fuggetlenul nem valoszinu hogy fogjak.
2016. júl. 7. 10:04
Én még sosem láttam ilyet.
2016. júl. 7. 11:19
Akkor majd a szemük láttára fogja és lenyalja!:D
2016. júl. 7. 11:29
20/22 A kérdező kommentje:
Köszi az utolsó válaszokat. Jó kis vicc kerekedett a végére a kérdésemből. :) Nem lesz benne majonéz! És a vajat is gazdaságosan kenjük. :) Úgyhogy az ügybuzgók hiába csorgatják majd a nyálukat. :)
Kapcsolódó kérdések: