Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Wizz Air A321 ülések?

Wizz Air A321 ülések?

Figyelt kérdés
Hanyas számú sorban lévő ülések helyezkednek el a szárnynál?

2016. jún. 28. 23:15
 1/5 anonim ***** válasza:
En a 6ik sorban ultem, es az a meghajto volt. Szerintem a 10tol kezdodnek. De sztem jobb elol ulni,mint hatul!
2016. jún. 28. 23:45
 2/5 anonim ***** válasza:
20%

> meghajto

Pontosan azok repülnek Wizz Airrel, akik a hajtóművet meghajtónak hívják. Ennyi eszetek van.

11-12 sorok a vészkijárati ülések, tehát ezekről pont a szárnyra látsz rá.

2016. jún. 29. 06:45
 3/5 anonim ***** válasza:

meghajtó. lol az a számítógépedben van. max hajtómű...

seatguru n meg lehet nézni h melyik hová esik. én 20onxedik sornál ültem wizza321esen és az jóval a szárny mögött volt

2016. jún. 30. 00:39
 4/5 anonim válasza:
20%
Miért is kell lehurrogni valakit, ha összekever két szót, netán nem érti egyiket sem 100%-ban? Sosem értettem az embereknek ezt a ledöngölő hozzáállását, amitől a másik ember hangyának érezheti magát. Éreztetni a másikkal, hogy nem oké, mert van két szó, amit összekever? Ugyan miért és milyen jogon? Na, pont ezért nem mernek az emberek kérdezni, ha nem értenek valamit és után persze, hogy hibát hibára halmoznak. Gáz, ha nem tudom mi a különbség két szó között? Szerintem az gáz, ha látom, hogy valaki nem ért valamit és nem segítek neki megérteni, sőt még meg is botránkozom rajta egy félig gúnyos mosollyal a szám sarkában. Ja, és ha lehet, ezt nyíltan teszem, hogy mások is rájöhessenek, milyen műveletlen az illető. Áááá! De pocsékul érezné magát a bőrében az, aki így kezel másokat és hasonló helyzetbe kerülne! Miért nem lehet egyszerűen - a kérdés megválaszolása után -, barátságosan tudomására hozni, hogy tudja-e, hogy ezt a két szót lehet, hogy érdemes megnéznie egy szótárban, hogy ne okozzon problémát a megértésben és ha esetleg gondja van vele, szóljon, segítünk neki megérteni. Nem építőbb hozzáállás? Valószínűleg soha nem olvasta el egyik szónak sem a definícióját egy szótárban. Ez előfordul. Az ember egész életében tanul és nem szégyen, ha valamit nem tudunk vagy rosszul tudjuk. Az szégyen, ha tudjuk, hogy nem értünk dolgokat, de nem járunk utána és okoskodunk, vitatkozunk másokkal. Én is tudnék olyan szavakkal dobálózni, amitől csak kerekedne a szeme másoknak és aztán megszégyeníthetném őket, hogy ilyen alap dolgot nem értenek. Tolerancia, emberek, még több tolerancia és békés lesz a világ, amiben élünk. Kedves kérdező, bocsi, de a kérdésre nem tudok hasznos választ adni. Viszont nem hagyhattam ki, hogy leírjam a véleményem arról, ahogyan a kérdésedet kezelték. Szép napot!
2016. júl. 20. 10:12
 5/5 anonim ***** válasza:

> Miért is kell lehurrogni valakit, ha összekever két szót, netán nem érti egyiket sem 100%-ban?

Mert az ilyen emberek azok akik annak ellenére is Wizz Airrel repülnek hogy úgy kezeli őket mint a marhacsordát de legalább két forinttal olcsóbb. Ha nem lennének akkor normálisabb szolgáltatás lenne. Ez ilyen egyszerű.

A kérdést pedig megválaszoltam már fentebb.

2016. júl. 20. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!