Utaztatok mar aegean airlinessal, ha igen milyen volt? Europan kivulre? Athen - cairo?
Nem tudom mire vagy kíváncsi. Épp olyan gépekkel repülnek, mint a többiek, épp annyi idő alatt érnek oda, és egy korrekt cég.
Kairó magyarul K-val van.
En meg azt nem ertem minek irsz valaszt ha semmit se tudsz :) es amugy mar ne haragudj te vagy itt a magyar nyelv orzoje?
Sok mindenre visz az unalom:)
Semmitmondó kérdésekre nehéz mást mondani.
A trehányság, slendriánság pedig böki a szememet.
Semmitmondo? Ez az oldal errol szol hogy kerdeseket rakunk fel.
De most oszinten ha ennyi szabadidod van akkor keress hobbit. Miert boldogit hogy masokat kritizalsz?
En nem ertem miert kell ilyennek lenni. En tok szivesen segitek barkinek ha mar valaki eletet jobba teheted es segithetsz akkor miert nem teszed? Miert kell belekotni irasmodba akar nyelvezetbe?
Nem kell gorombanak lenni senkivel. Mindenki aki ide kiir kerdest segitseget var es tapasztalatot utmutatast ki vagy te hogy itelkezz?
De tenyleg ha nem tudsz szebb es hasznosabb dolgot mondani mint a csend akkor minek torod meg? Miert faj hogy valaki erdeklodik?
Mi van akkor ha kulfoldi vagyok es nem tudok magyarul? Vagy epp most kezdtem tanulni?
Ha ne adj Isten beteg az adott kerdezo?
Es ha nem vagyok olyan muvelt?
Tisztelj mar meg mindenkit azzal hogy emberi modon viselkedsz ez neked semmibe se kerul az eg vilagon semmibe.
Ha semmit se tudsz adni adj kedvesseget mond par jo szot.
Ideje lehet eletszemleletet valtani :)
(Pelda komment)
Szia! En mar utaztam veluk nagyon jo volt. Gyors es biztonsagos semmi problema nem volt.
Jo utazast :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!