Kamaszok, utaztatok már repülővel? Ha utaztatok hogy tetszett a repülés?
Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 23:10
1/9 anonim válasza:
Sokszor, amúgy nem volt semmi különös élmény. Szörnyen fájt a fejem, és úgy ennyi... Sárkányrepülő, na az már bejött:D
2/9 anonim válasza:
kiskorom ota utazom... most se jobb :P
bar en nem 1-2 orakat vagyok a levegoben, kb 10 orat repulok ha repulok... az idovel van a legnagyobb problema, mert mar semmi sem kenyelmes, nyuglodsz, minden bajod van, es hiaba aludnal, nrm tudsz, es elfaradsz... am pedig egy elmeny :D
3/9 anonim válasza:
Igen,elég sokszor.Az nem tetszik,hogy állandóan be van dugulva a fülem.
4/9 anonim válasza:
Igen, eddig 4×. Imádok repülni. :) A fülem se dugul be nagyon, a fejem sose fájt, nem vagyok rosszul tőle. Fantasztikus élmény. :)
18/l
5/9 ConnectCare válasza:
Igen, sokszor és imádom! Ha te az első előtt vagy még, nyugi, nem lesz semmi gond, tetszeni fog! ;) És ha bármi kérdésed van, dobj egy üzenetet!
6/9 anonim válasza:
igen. en szeretek repulni, de kb 4 ora utan mar inkabb nyug, mint elmeny. A leszallas meg a felszallas jo, de amikor 11km en vagytok akkor semmivel nem masabb, mint ha busszal utaznal.
7/9 anonim válasza:
Még nem, de már nagyon szeretnék 16/L
8/9 anonim válasza:
1x, de nem volt nagy szám, túléltem.
9/9 anonim válasza:
Igen sokszor es marhajo nagyon imádok repülni. Bár először hánynom kellett és volt egy hosszabbut aminel a leszallasnal valamiert marhara fajt a fülem es amellettem ülő nönek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!