Wizzair repülőjegy olcsóbban?
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne olyanokhoz, akik Wizzairrel szoktak utazni, hogy lehetséges az, hogy kinéztem egy utat a bud.hu-n pár napja Törökországba oda-vissza ~30.000Ft, tegnap felmentem megint,hogy lefoglaljam,erre ki sem adta ezt a lehetőséget, felmentem a Wizzair honlapjára, ott lefoglaltam ugyanezt ~24.000Ft-ért. Ma kíváncsiságból megnéztem a bud.hu-n, és megint ott van ez a járat az eredeti áron. Ugye nem rontottam el a foglalást? Életemben először foglaltam,és nem volt, aki segítsen. Mindkét dátumra basic csomagot választottam, csak kicsi kézipoggyászom lesz. Azért volt olcsóbb, mert a honlapon vásároltam? Mert felajánlotta,hogy vegyek valami nem tudom milyen csomagot, hogy akkor spórolhatok 2900Ft-ot, de az valami éves dolog volt, azt kattintottam,hogy köszönöm nem kérem. A visszaigazolást megkaptam emailben, ugye nem lesz az,hogy odamegyek, aztán kérnek valami törzsutas pitypangot!? :D Annak kéne szerepelnie a foglalásban, ha valamiért mondjuk nem is lennék jogosult rá,mégis kifizettem? Pl. hogy hozza magával ezt vagy azt a dokumentumot?
A baj az, hogy nem is akarsz keresgélni. Ránézel, és azt mondod, ennyi, aztán elkezded újra a fészbúkot vagy valami szart nyomkodni a telefonon.
Hidd el, megoldható. Két dolog kell hozzá. Tedd le a telefonodat, és kezdj el gondolkodni. Vagy vedd meg hatvanezerér, amolyan szakmunkás módra.
Többet nem segíthetek.
Nekem pont ezért kellett Sabiha G., mert nem kell átverekedni magunkat utána Isztambulon is, hanem irány tovább, plusz csomagjaim sem lesznek, vagyis de, de azok már ott várnak rám! :-) Úgyhogy nekem ez pont megfelel, ennyi pénzért is, nem is szeretnék 7.000ért utazni, most komolyan, buszjegy belföldön többe kerül, nem érezném magam túlságosan biztonságban, olyan érzésem lenne, hogy félúton kifogyhat a kerozin. :D Most ha lenne csomagom, nem is ennyibe kerülne.
Isztambulban miért kell külön sorban állnom jegyért? Online checkin van mindkettőhöz jelölve. Csomagom meg nincs, nem mehetek ugyanúgy egyszerűen a kinyomtatott kis papírjaimmal a kapuhoz?
Én veled értek egyet, de azért nagy butaság olyat írni, hogy olcsó jegynél kifogyhat a kerozin, vagy ilyesmi, még ha csak viccből is írtad. :D A 2000 forintos jegyek is ugyanolyan biztonságosak, mint az 50000 forintosak. Sőt, van amikor egyik nap 4000 forint, másnap meg ugyanaz a jegy 15000.
Persze, csak vicceltem! :-)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!