Wizzair repülőjegy olcsóbban?
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne olyanokhoz, akik Wizzairrel szoktak utazni, hogy lehetséges az, hogy kinéztem egy utat a bud.hu-n pár napja Törökországba oda-vissza ~30.000Ft, tegnap felmentem megint,hogy lefoglaljam,erre ki sem adta ezt a lehetőséget, felmentem a Wizzair honlapjára, ott lefoglaltam ugyanezt ~24.000Ft-ért. Ma kíváncsiságból megnéztem a bud.hu-n, és megint ott van ez a járat az eredeti áron. Ugye nem rontottam el a foglalást? Életemben először foglaltam,és nem volt, aki segítsen. Mindkét dátumra basic csomagot választottam, csak kicsi kézipoggyászom lesz. Azért volt olcsóbb, mert a honlapon vásároltam? Mert felajánlotta,hogy vegyek valami nem tudom milyen csomagot, hogy akkor spórolhatok 2900Ft-ot, de az valami éves dolog volt, azt kattintottam,hogy köszönöm nem kérem. A visszaigazolást megkaptam emailben, ugye nem lesz az,hogy odamegyek, aztán kérnek valami törzsutas pitypangot!? :D Annak kéne szerepelnie a foglalásban, ha valamiért mondjuk nem is lennék jogosult rá,mégis kifizettem? Pl. hogy hozza magával ezt vagy azt a dokumentumot?
Törökországba oda-vissza kb 7000 (HÉTEZER) forint lett volna a reális ár.
Nem baj, ez a te tanulópénzed volt.
Alapszabály, hogy a jegyet jó helyen és jó időben kell lefoglalni. Ha nincs jobb indokod, a légitársaság oldalát ajánlom. És mielőtt foglalsz, tessék elolvasni mindent, igen az apróbetűt is. És guglizni.
A bud.hu inkább a lúzereknek fenntartott ostoba hely.
Ne felejts el becsekkolni es kinyomtatni a beszallokartyad!(Isztambulban viszont nincs online check-in ott a pulthoz kell menni)
Ja es az utlevelednek 150 napig ervenyesnek kell lennie.
Jo utat!
nem hinném, hogy légből kapott árak lennének, de csemegézz nyugodtan. [link]
Főszezonban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!