Ha repülőjegy foglaláskor nem adtam meg a teljes nevemet az baj?
"okmányban is úgy szerepel ahogy írtam"
Akkor mi is a probléma? Nem gondolatolvasók, hogy kitalálják, hogy van 3. neved is.
Egyébként nem probléma, ha lehagyod a 2. keresztneved.
En soha nem írom be a 2. nevem, még egyszer sem volt belőle probléma. Vagyis egyetlen egyszer kellett csak beírni, az egy tengerentúli járat volt, de akkor ki is hangsúlyozták, hogy pontosan ugyanaz kell hogy legyen, mert nem engednek fel.
Egyenlőre szerintem nem lesz gond, úgyhogy nem kell kijavítanod. (Viszont a brüsszeli történtek után előfordul hogy beszigorítják, mert ott pl olyan gyenge volt az ellenőrzés, hogy bármilyen névvel lehetett volna jegyet venni EU-n belülre.)
Az esetek 99,9%-ában nem problémáznak ezen, de hallottam már olyat, hogy ezért tagadták meg a beszállást.
Egyébként ez ingyen javítják, szerintem 24 órán túl is.
ám egy másik foglalásnál meg beírtam a teljes nevem és így kaptam visszaigazolást:
Zoltán Gábor Kiss .... ez normális? értem én, hogy angol meg minden... de annyira logikátlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!