Repülőjegy-foglaláskor felcserélve adtam meg a vezeték és a keresztnevem. Fel fognak engedni a repülőre?
Tudom, most megkapom, hogy túl hcvlye vagyok a repüléshez és igazatok is van, ellenben szeretnék elutazni és sajnos azon, hogy butának és figyelemhiányosnak születtem arról nem tehetek.
Két átszállás lenne (tehát két check in - az egyik nem EUs ország de nincs kötelező vízum csak útlevél kell), így félek, hogy valamelyiknél nem fognak felengedni a repülőre. Sajnos ma derült ki, hogy elkövettem ezt a hibát. Felhívtam a légitársaságot de ők sem tudtak semmit konkrétat mondani csak azt, hogy esetleg próbáljam meg lemondani az utat (de azt sem tartják kizártnak, hogy nem probléma mert "napi szinten előfordul"). Ergo sem a légitársaság sem pedig a pelikan.hu képviselői nem tudták megmondani, hogy mi várható csak azt, hogy a check in-es emberkén múlik a dolog.
Járt valaki már hasonló cipőben? Mi lett a vége? Vegyek új repülőjegyet?
Köszönöm!
Nem.
Olvasgattam ilyen témában magyar és külföldi fórumokat és fele-fele arányban mondják, hogy nem lesz gond, illetve azt, hogy gond lehet.
Sziasztok!
Köszönöm a megnyugtató válaszokat! Remélem tényleg nem lesz gond. Amúgy Ukrajna a célállomás (bécsi átszállással).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!