Mit jelent az, hogy "1 piece of hold luggage included. "?
2016. máj. 18. 17:54
2/9 anonim válasza:
egy repülőre felvihető kézi poggyász benne van az árban
ha szeretnél feladni bőröndöt, akkor azért fizetni kell
3/9 anonim válasza:
A hold luggage a feladott poggyasz. Az elso mondja jol. A kezi az a hand luggage.
4/9 anonim válasza:
bocsi, akkor félreértettem, de ha rámész a more information-ra, akkor úgy lehet érteni, hogy a hold bagage és a check in bagage nem ugyanaz
5/9 A kérdező kommentje:
Ezért engem is megtévesztett.
2016. máj. 18. 18:35
6/9 anonim válasza:
A hold luggage a feladott poggyász.
De szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy ezt a járatot a rumbo 236 eurós ára helyett 90 dollárért is megkapnád. Ha keresgélsz, akár olcsóbban is. Az adott napra, az adott feltételekkel.
Ha általad linkelt dolgot jól használod, még olcsóbban is.
7/9 A kérdező kommentje:
#6 Köszi, az ár a linkeken azért annyi, mert 4 főre van kalkulálva.
2016. máj. 19. 13:24
8/9 A kérdező kommentje:
Mi akadályoz meg abban, hogy kiszámold az általad linkelt oldalon lévő árat (92 USD = 25 944 HUF) és összevesd az én általam linkelttel (57,59 EUR = 18 217 HUF) ?
De ha tudsz ennél olcsóbbat, szívesen fogadom.
2016. máj. 19. 15:07
9/9 anonim válasza:
Neked van igazad. 39 GBP alá nehéz vinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!