Bécsi "korai" induláshoz szeretnék tippeket kérni?
7 óra körül indul a gépünk, EU-n kívülre utazunk. Többször repültem már, de azért nem vagyok rutinos utazó, úgyhogy bocs ha hülyeséget kérdezek.
A rutintalanság miatt szeretném tartani az indulás előtt 2 órával megérkezek szabályt, tehát 5 körül legkésőbb szeretnénk ott lenni a reptéren.
Ahogy néztem a legelső CAT vasúttal sem érünk ki addigra, ha előtte este Bécsben aludnánk.
Ha jól láttam a reptéri hotelek nagyon drágák, mint ahogy az is ha autóval mennénk ki és két hétre a parkolóban hagynánk a kocsit.
Ha előtte nap kimennénk Bécsbe vonattal/busszal (Budapest mellől indulunk), akkor a reptéren van e olyan nyugodt zúg, vagy székek ahol aludni lehet?
A biztonsági ellenőrzésen mennyi idővel a repülőgép indulása előtt lehet átmenni?
Elképzelhető, hogy odafelé nem lesz feladott poggyászunk.
Ezt olvasd el. A terminálba amúgy bármikor bemehetsz, és ott várakozhatsz, aludhatsz is akár a padokon szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!