Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Vegyem már meg a repülőjegyet...

Vegyem már meg a repülőjegyet vagy még túl korai?

Figyelt kérdés

Augusztus elején utaznánk. Túl korai még megvenni a repülőjegyet, vagy ha akarom, megvehetem?

6990-ért találtam a wizzair oldalán, ennél olcsóbbat nem látok sehol. A wizzair szerintetek jó?

2016. jan. 7. 10:04
 1/8 A kérdező kommentje:
Annyit hozzátennék, hogy másfél órás repülőutam lesz, tehát a wizzairt ilyen szempontból nézve kérdezem, hogy jó-e? Nem baj, ha nem elég puha az ülés és nincs 20.5 fok a gépen, csak 20.3...:) Csak mert sokaknak elég kényes igényeik vannak 1 órás útra is és leszólnak mindent...:D
2016. jan. 7. 10:09
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

A fapados járatok nem azért fapadosak, mert kényelmetlen az ülés :-)

Hanem azért, mert külön kell fizetni a csomagért, a fedélzeten az enni-innivalóért (ha kérsz), kényelmetlen a beszállás, általában a városoktól távolabb, kisebb reptereken szálltok le, stb.

Az árról nem tudok nyilatkozni, mivel nem írtad meg a célállomást.

2016. jan. 7. 10:40
 3/8 anonim ***** válasza:
90%

Ha tuti biztos az időpont, akkor megveheted. Ilyen rövid útra teljesen jó a Wizzair.

Amit a második írt, az már csak részben igaz. Egyrészt Wizzair gépein kisebb a hely, mint a nem fapados társaságok gépein. Szóval valóban kényelmetlenebb.

Másrészt a nem fapadosnál is meg van határozva a csomag maximális súlya, és rövid utaknál már nem igazán adnak kaját. A nem fapadosnál is már sokszor fizetős a kaja.

2016. jan. 7. 10:56
 4/8 A kérdező kommentje:

Milánó a cél.:)

Nem kérek sem enni, sem inni, másfél órát fél lábon is kibírok, majd reggelizek előtte.:D

2016. jan. 7. 10:57
 5/8 anonim ***** válasza:
89%
Nem korai, én már szeptemberben megvettem Londonba a repjegyet, és csak február elején utazunk, de elég olcsó volt a retúr 10 ezer, úgyhogy inkább megvettem, nehogy később drágább legyen.
2016. jan. 7. 11:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem vedd meg :)
2016. jan. 7. 11:22
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, ment a zöld Mindenkinek!Akkor valószínűleg a napokban meg is veszem!:)
2016. jan. 7. 11:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha tegnap vetted volna meg, akkor még olcsóbb lett volna, mivel 20%-os akció volt. Egyébként 4.490,- a legolcsóbb ár DC tagság nélkül, szóval ha fix az időpont, akkor szerintem is vedd meg.
2016. jan. 7. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!