Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Vissza igényelhető a repülőjeg...

Vissza igényelhető a repülőjegy ára?

Figyelt kérdés
Ha a repülőtéren nem engedtek felszállni, vissza igényelhetem a qatar airwaytől a jegyem?

2016. márc. 7. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért nem engedtek felszállni? Ez nem mindegy a kérsés szempontjából...
2016. márc. 7. 10:09
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát igen, nem mindegy.

pl. ha a rep.társaság túlfoglalt és amiatt nem engedtek felszállni, akkor nyilván visszaigényelheted.

Ha "saját hibás" dolog miatt, akkor nem (pl. túlméretes poggyász, amire nem akartál plusz díjat fizetni, stb.)

2016. márc. 7. 10:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Overstay es nem tudtam helyben amnyit kifizetni
2016. márc. 7. 10:31
 4/7 anonim ***** válasza:
44%

Magyarul el tudnád mondani, mi az az overstay?

Mert google fordító azt írja rá - túl sokáig marad - ezt viszont így nem tudom értelmezni a kérdésed függvényében.

2016. márc. 7. 10:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szóval egy másik járattal szerettél volna utazni, de az átfoglalás díját nem tudtad kifizetni? Akkor nem.
2016. márc. 7. 10:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az overstay a te gondatlanságodból kifolyólag létrejött helyzet, nem a qatar felelőssége, hanem a tiéd. Nem is értem, miért gondolod, hogy vissza igényelhető lenne a pénz.
2016. márc. 7. 13:30
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs visszatèrítès. Overstay a te sajàt hibàd, ezèrt a cég nem felel.
2016. márc. 7. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!