Vissza igényelhető a repülőjegy ára?
Figyelt kérdés
Ha a repülőtéren nem engedtek felszállni, vissza igényelhetem a qatar airwaytől a jegyem?2016. márc. 7. 10:04
1/7 anonim válasza:
Miért nem engedtek felszállni? Ez nem mindegy a kérsés szempontjából...
2/7 anonim válasza:
Hát igen, nem mindegy.
pl. ha a rep.társaság túlfoglalt és amiatt nem engedtek felszállni, akkor nyilván visszaigényelheted.
Ha "saját hibás" dolog miatt, akkor nem (pl. túlméretes poggyász, amire nem akartál plusz díjat fizetni, stb.)
3/7 A kérdező kommentje:
Overstay es nem tudtam helyben amnyit kifizetni
2016. márc. 7. 10:31
4/7 anonim válasza:
Magyarul el tudnád mondani, mi az az overstay?
Mert google fordító azt írja rá - túl sokáig marad - ezt viszont így nem tudom értelmezni a kérdésed függvényében.
5/7 anonim válasza:
Szóval egy másik járattal szerettél volna utazni, de az átfoglalás díját nem tudtad kifizetni? Akkor nem.
6/7 anonim válasza:
Az overstay a te gondatlanságodból kifolyólag létrejött helyzet, nem a qatar felelőssége, hanem a tiéd. Nem is értem, miért gondolod, hogy vissza igényelhető lenne a pénz.
7/7 anonim válasza:
Nincs visszatèrítès. Overstay a te sajàt hibàd, ezèrt a cég nem felel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!