Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Amikor a kézipoggyászt átvilág...

Amikor a kézipoggyászt átvilágítják és látják, hogy sok pénz (kb 7millió ft Euróban) van benne, akkor kérdezhetnek ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Németország- Magyarországról van szó. Utaztam már sok pénzzel, eddig nem volt gond. Csak kérdezem.
2016. jan. 30. 12:15
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
Németországban ha úgy adódik kérhetik, hogy tegyél bejelentést és akkor nyoma marad, illetve jó eséllyel eljut a NAV-hoz is, de szerintem ennek kicsi az esélye, 7 millió Ft azért nem olyan nagy pénz, főleg ott.
2016. jan. 30. 20:45
 32/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom, remélem nem. Azt tudom, hogy ha Svájcban több mint 10.000CHF van nálad akkor elvehetik. Én 20.000felett utaztam át Németországba. Semmit nem kérdeztek.
2016. jan. 30. 20:52
 33/37 anonim ***** válasza:
19-es vagyok: a feladott bőrönd zippzárat szét lehet nyitni és összezárni úgy, hogy nem is látszik. Sokat utazunk és többször észrevettük, hogy átforgatták a bőrönd tartalmát (nem, nem a dobálástól rázódott össze)...
2016. jan. 30. 22:55
 34/37 A kérdező kommentje:
Láttam youtube videókat, hogy hogyan kell kinyitni egy bőröndöt. Én utazom 2 hetente repülővel, sosem vettem észre ilyesmit.
2016. jan. 30. 23:13
 35/37 anonim ***** válasza:
Ennyi pénz kb. 40 darab ötszáz eurós bankjegy formájában is létezhet. Ha a nyakában tartja valaki egy tokban, amin semmi fém vagy ilyesmi, akkor is észreveszik?
2016. jan. 31. 00:59
 36/37 anonim ***** válasza:
Mint korábban is írták, a biztonsági ellenőrök nem vámosok. A biztonsági ellenőrök a biztonság érdekli, ezért a pénzzel nem törődnek.
2016. jan. 31. 09:17
 37/37 A kérdező kommentje:
Az egyiknek: Igen, mert a pénzben is van fém. És amikor átmész a röntgenen, akkor kb meztelenül látnak. Pénzzel rajtad nem mehetsz át. :D
2016. jan. 31. 09:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!