Amikor a kézipoggyászt átvilágítják és látják, hogy sok pénz (kb 7millió ft Euróban) van benne, akkor kérdezhetnek ezzel kapcsolatban?
Ez döbbenetes, hogy a 12. válaszoló áll 0%-on, aki legkorrektebb választ adta, illetve egyedül ő adott korrekt választ.
Szánalomra méltó az ostobaság ezen szinte "tisztelt" pontozók.
Mondjuk teljesen igazad van, az nem az ő hatáskörük. :)
(Én nem pontoztam senkit sem, nem tudom miért kell az én válaszaimat lepontozni. Én minden normális választ szívesen fogadok. )
Akinek nem inge, ne vegye magára.
Egyébként nem véletlenül állnak rendőrök a biztonsági ellenőrzésnél. Az ellenőröknek valóban nincs hatáskörük intézkedni, de ha valami illegálisat találnak, szólni fognak a rendőrnek.
De most komolyan, mit látnak?
Egyik dobozban megy a kabátom meg a sapkám, másikban a cipőm, a harmadikban a táskám meg az órám, a negyedikben a laptoptáska amiben van a pénz. Annyit látnak, hogy pénz... de nem látják, hogy mennyi és milyen címlet... Annyit látnak, hogy pénz.
"Amennyiben Ön 10 000 euró vagy azt meghaladó összegű készpénzzel (akár különböző pénznemekben), vagy ennek megfelelő összértékű, készpénz-helyettesítő eszközzel (értékpapír, kötvény, részvény, utazási csekk stb.) kíván belépni az Európai Unió területére illetve elhagyni azt, a vámhatóságnak köteles erről írásban nyilatkozatot tenni."
Tök mindegy végül is, mert Unióból Unióba megyek, nem hagytam el a területet, jól értelmezem? Az meg, hogy CHF van nálam nem bizonyítja, hogy Svájcból van. Majd otthon azért beszélek egy ügyvéddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!