Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Amikor a kézipoggyászt átvilág...

Amikor a kézipoggyászt átvilágítják és látják, hogy sok pénz (kb 7millió ft Euróban) van benne, akkor kérdezhetnek ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Németország- Magyarországról van szó. Utaztam már sok pénzzel, eddig nem volt gond. Csak kérdezem.
2016. jan. 30. 12:15
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
52%

Ez döbbenetes, hogy a 12. válaszoló áll 0%-on, aki legkorrektebb választ adta, illetve egyedül ő adott korrekt választ.

Szánalomra méltó az ostobaság ezen szinte "tisztelt" pontozók.

2016. jan. 30. 19:23
 22/37 A kérdező kommentje:

Mondjuk teljesen igazad van, az nem az ő hatáskörük. :)

(Én nem pontoztam senkit sem, nem tudom miért kell az én válaszaimat lepontozni. Én minden normális választ szívesen fogadok. )

2016. jan. 30. 19:30
 23/37 A kérdező kommentje:
19, amúgy zárható a bőröndöm. Számkód plusz lakat.. oké, ki lehet nyitni természetesen. De ha ruhák közé rakom, akkor honnan tudják, hogy pénz van benne és hogy mennyi?
2016. jan. 30. 19:32
 24/37 anonim ***** válasza:
78%

Akinek nem inge, ne vegye magára.

Egyébként nem véletlenül állnak rendőrök a biztonsági ellenőrzésnél. Az ellenőröknek valóban nincs hatáskörük intézkedni, de ha valami illegálisat találnak, szólni fognak a rendőrnek.

2016. jan. 30. 19:37
 25/37 A kérdező kommentje:

De most komolyan, mit látnak?

Egyik dobozban megy a kabátom meg a sapkám, másikban a cipőm, a harmadikban a táskám meg az órám, a negyedikben a laptoptáska amiben van a pénz. Annyit látnak, hogy pénz... de nem látják, hogy mennyi és milyen címlet... Annyit látnak, hogy pénz.

2016. jan. 30. 19:43
 26/37 anonim ***** válasza:
67%

12-es vagyok. Különösebben nem érdekelnek a lepontozók, nem lehet mindenki mindenben tájékozott, de hogy segítsem fejlődésüket, itt van két hivatalos link, ahol szépen le van írva minden:

[link]

[link]

2016. jan. 30. 19:53
 27/37 anonim ***** válasza:
#25 Nem látják milyen címlet, de ha látják sincs jelentősége. Legrosszabb esetben felszólítanak Németországban, hogy jelentsd be.
2016. jan. 30. 19:57
 28/37 A kérdező kommentje:
Jah csak a NAVhoz ne nagyon jusson el, az a lényeg.
2016. jan. 30. 20:23
 29/37 A kérdező kommentje:
# 26, köszönnöm a linkeket!
2016. jan. 30. 20:24
 30/37 A kérdező kommentje:

"Amennyiben Ön 10 000 euró vagy azt meghaladó összegű készpénzzel (akár különböző pénznemekben), vagy ennek megfelelő összértékű, készpénz-helyettesítő eszközzel (értékpapír, kötvény, részvény, utazási csekk stb.) kíván belépni az Európai Unió területére illetve elhagyni azt, a vámhatóságnak köteles erről írásban nyilatkozatot tenni."

Tök mindegy végül is, mert Unióból Unióba megyek, nem hagytam el a területet, jól értelmezem? Az meg, hogy CHF van nálam nem bizonyítja, hogy Svájcból van. Majd otthon azért beszélek egy ügyvéddel.

2016. jan. 30. 20:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!