Lehet megszakításos repülőjegyet venni?
Ausztráliába készülök, az AirChina-t szemeltem ki. A hosszú út miatt a közbeeső megállóhelyen (gondolom HongKong lesz) szeretnék 1 teljes napot tölteni pihenéssel és szállodai szobában aludni. Majd másnap folytatni tovább az utazást Ausztráliába.
Ezt külön jegy-rendeléssel (London-HongKong, HongKong-Sydney) könnyű lenne megoldani, de nagyon drága is egyben. Lehet-e úgy rendelni repjegyet, hogy megrendelem a teljes utat egyben (London-Sydney és retur), de magam szabályozzam a megszakítás hosszát ?
stopovernek nevezik azt, amit keresel.
Lehet ilyet venni.
Sőt. Ha jól sáfárkodsz ezzel a rendkívül hasznos lehetőséggel, rengeteget kihozhatsz belőle.
Mivel a skyscenner vásárlásban nem vagyok otthon, nem tudom. De bármely komolyan vehető OTA rendelkezik a multicity opcióval. Ez arról szól, legalább 5 átszállásos repülőjegyet megadhatsz.
Ha a matrix keresőben jó leszel, a fontos jegyek többségét megtalálod.
Az Air China nem Hongkongban áll meg. Emlékeim szerint Londonból Air China Pekingbe illetve Shanghaiba repül.
Ha Hongkongon keresztül szeretnél menni, akkor Hongkong légitársaságát a Cathay Pacific válaszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!