Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Lesz belőle bajom, ha rosszul...

Lesz belőle bajom, ha rosszul adtam meg a megnevezésem a Wizz Air-nél?

Figyelt kérdés

Most néztem a wizz air foglalásom, és valamiért Ms helyett Mrs-ként lettem elkönyvelve.

Lehet ebből bajom vagy ezzel ne törődjek? Nem szeretnék ezért nem hazajutni.

Ráadásul csak 17 vagyok így elég hülyén néz ki, hogy házas vagyok…

2016. jan. 29. 07:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Valóban jogos a felvetés, mert ezek a nagyon vad és szigorú check-in alkalmazottak azt skubizzák, kinek mi a családi állapota. :)

Viccet félretéve teljesen mindegy mit írtál oda. Ha akarod, legközelebb lehetsz doktor is, vagy úr is.

Senkit nem érdekel a dolog.

2016. jan. 29. 08:25
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem attól félek, hogy elkérik majd a férjem adatait.

Inkább, hogy feltűnik nekik esetleg, hogy én tuti nem lehetek Mrs és akkor nem is az enyém a jegy.

2016. jan. 29. 08:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Én se vagyok házas, de kb minden masodik jegyemen mrs kent szerepelek amit nem en foglaltam. Nem tudom miert.
2016. jan. 29. 09:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Semmi jelentősége, hivatalosan az nem része nevednek.
2016. jan. 29. 10:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmi jelentősége és egyébként 17 évesen simán lehetnél akár házas is, de ez tényleg senkit nem érdekel.
2016. jan. 30. 05:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!