Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A budapesti repteret miért...

A budapesti repteret miért ilyen dilettánsok üzemeltetik?

Figyelt kérdés
Pl. jelenleg a minibusz szolgáltatás sem elérhető, ha valaki éjszaka érkezik, akkor taxizhat méregdrágán vagy zötyöghet 2 órát az ultragáz BKK éjszakai járatokon, a halál faaszán történő átszállással.

2016. jan. 20. 23:39
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
100%
Párizs melyik poros posztkeletiblokk ország fővárosa?
2016. jan. 21. 15:41
 12/24 anonim ***** válasza:
81%
Azert mert hozzad hasonlo dilettans orok elegedetlen utasaik vannak. Az egy repuloter nem buszpalyaudvar vagy fuvarszolgalat. A BKK adott neked lehetoseget buszra? Igen. Akkor meg? Az meg hogy millios metropoliszok egyik repuloteren epp hogy van a transzfer azt meg ne hasonlitsuk mar Magyarorszaghoz ahol az egesz orszagban mondhatni egy igazi nemzetkozi repter van...
2016. jan. 21. 17:20
 13/24 anonim ***** válasza:
84%

Kínában, Londonban, Thaiföldön éjszaka ha leszállsz a repülőről nincs semmi lehetőség csak a taxi. Ott még a busztársaságok sem törik magukat. Kínában van lehetőség metróval beutazni a városba reptérről, de este 11-kor megy az utolsó metro.

Akkor most miért is panaszkodunk mi magyarok, hiszen a BKK mégis indít éjszakai járatot.

2016. jan. 21. 17:26
 14/24 anonim ***** válasza:
34%

"#3 Hát igen, az valóban hatalmas élmény az

éjszaka 4 busszal, 3 átszállással utazni

fáradtan, csomagokkal."

Ott a taxi ha ez nem tetszik. Nem értem mi a gond.

Utas alig volt a buszokon, így csak ülni kellett és néha átszállni. Semmi gond nem volt ezzel.

Nagyon jól működik az éjszakai BKK Budapesten.

2016. jan. 21. 19:01
 15/24 A kérdező kommentje:
#12 Dilettáns utas? Ezt nem tudom értelmezni.
2016. jan. 21. 21:19
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Te használtad ugyanezt a szót a kérdésedben :-)
2016. jan. 21. 21:44
 17/24 A kérdező kommentje:
Csakhogy nem az utasra!
2016. jan. 21. 21:58
 18/24 anonim ***** válasza:
2%
Ha nem érted, akkor tényleg dilettáns vagy, már ne is haragudj, és akkor pláne, nem értem..
2016. jan. 22. 00:11
 19/24 anonim ***** válasza:
24%

A helyzet az, hogy nem vagy tisztában a szó jelentésével, erre célzott a kérdező, de semmi baj, itt egy kis segítség:

[link]

Ha további magyarázat kell, nyugodtam szólj, szívesen segítek!

2016. jan. 22. 01:18
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Nekem is segítesz? Én a kérdést nem értem. Hogy lenne már dilettáns a reptér vezetése?
2016. jan. 22. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!